Yuki afşin 250 ne kadar eder

Reaksiyon skoru
4,603
Motor yeni yapıldı km teli kopuk şuan km ölçmüyor 19500 de görünüyor göstergede dijital panel kırık analoj göstergede de devir saatinde içten kırık var başka da sorunu yok kaç eder sizce 250cc

kaç edeceğini kestiremiyoruum fakat sahibindendeki fiyatlara satılamayacağı bir gerçek şahsen piyasası kısır

kaç edeceğini kestiremiyoruum fakat sahibindendeki fiyatlara satılamayacağı bir gerçek şahsen piyasası kısır
Harbi mi hocam ya ben bu motoru 80 bine aldım. Pahalıya mı almışım o zaman birde 250cc motorsiklet neden bu paraları etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 60 veren biri çıkarsa direkt elinden çıkar kurtul
O derece yani tamam hocam inşallah
Afedersiniz iyi şey yapmış arkadaş o zaman beni gafil avlandım çok safim enayiyim

Harbi mi hocam ya ben bu motoru 80 bine aldım. Pahalıya mı almışım o zaman birde 250cc motorsiklet neden bu paraları etmiyor

Afedersiniz iyi şey yapmış arkadaş o zaman beni gafil avlandım çok safim enayiyim
memnunsan kullanmaya devam etmelisin bencebir tık pahalıya almışsın o paraya hero xpulse tercih edebilirdin piyasası var ,alacaksan özelllikle piyasası olan motosiklet almaya çalışırsan senin açından daha iyi olur.

memnunsan kullanmaya devam etmelisin bencebir tık pahalıya almışsın o paraya hero xpulse tercih edebilirdin piyasası var ,alacaksan özelllikle piyasası olan motosiklet almaya çalışırsan senin açından daha iyi olur.
Arkadaşa aylar öncesinden alacağım diye söz verdim hocam birde bu süreçte motorsikletin motorunu yaptırdı ve 2-3 ay da sürdü ara arada sordu bana alacaksın demi bende her seferinde evet dedim sonra işten çıktım ardından da bu da motor hazır deyince işte alamayacağım desem de olmadı ayıp oldu hem hemde kabul etmek istemedi

Hayırlısı olsun

çin malı motosikletler özellikle de böyle az bilenen ve tercih edilmeyen bi türse ikinci elde para etmiyor pek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,367
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri