Harbi mi hocam ya ben bu motoru 80 bine aldım. Pahalıya mı almışım o zaman birde 250cc motorsiklet neden bu paraları etmiyorkaç edeceğini kestiremiyoruum fakat sahibindendeki fiyatlara satılamayacağı bir gerçek şahsen piyasası kısır
O derece yani tamam hocam inşallah50 60 veren biri çıkarsa direkt elinden çıkar kurtul
memnunsan kullanmaya devam etmelisin bencebir tık pahalıya almışsın o paraya hero xpulse tercih edebilirdin piyasası var ,alacaksan özelllikle piyasası olan motosiklet almaya çalışırsan senin açından daha iyi olur.Harbi mi hocam ya ben bu motoru 80 bine aldım. Pahalıya mı almışım o zaman birde 250cc motorsiklet neden bu paraları etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O derece yani tamam hocam inşallah
Afedersiniz iyi şey yapmış arkadaş o zaman beni gafil avlandım çok safim enayiyim
Arkadaşa aylar öncesinden alacağım diye söz verdim hocam birde bu süreçte motorsikletin motorunu yaptırdı ve 2-3 ay da sürdü ara arada sordu bana alacaksın demi bende her seferinde evet dedim sonra işten çıktım ardından da bu da motor hazır deyince işte alamayacağım desem de olmadı ayıp oldu hem hemde kabul etmek istemedimemnunsan kullanmaya devam etmelisin bencebir tık pahalıya almışsın o paraya hero xpulse tercih edebilirdin piyasası var ,alacaksan özelllikle piyasası olan motosiklet almaya çalışırsan senin açından daha iyi olur.
çin malı motosikletler özellikle de böyle az bilenen ve tercih edilmeyen bi türse ikinci elde para etmiyor pekHarbi mi hocam ya ben bu motoru 80 bine aldım. Pahalıya mı almışım o zaman birde 250cc motorsiklet neden bu paraları etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O derece yani tamam hocam inşallah
Afedersiniz iyi şey yapmış arkadaş o zaman beni gafil avlandım çok safim enayiyim
Sağolun hocam eyvallahHayırlısı olsun
Evet hocam öyle bir tür tamda bendeki öyleymiş yaniçin malı motosikletler özellikle de böyle az bilenen ve tercih edilmeyen bi türse ikinci elde para etmiyor pek