Araplaın hepsimi aynı yoksa ülkeden ülkeye değisirmi sizce?

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
Ya şimdi bakınca bizim ülkedekiler suriye irak ve afganistanın arapları, ama şimdi mısır var yemen var lubnan vb. Vb. Uzuyor bu.
Gercekten hepsimi aynı yoksa bir kısmımı böyle düşünceniz nedir.

Böyle mi dediğin böyle ne?

Bazı ülkelerdeki insanlar (Kuzey Afrika vs.) etnik olarak arab degil ancak arapca konuşuyorlar ve onları benimsediler. Ayrıca ülkeden ülkeye değişir gene. Suriyeli ile Suudi ayni degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her arap aynımı onu diyorum. Ulkede suc oranlari vb. Fazla ya ondan diyorum
her insan ayni degil.

Her arap aynımı onu diyorum. Ulkede suc oranlari vb. Fazla ya ondan diyorum
Fazla derken ? Dünyada nüfusa oranla en az suç işlenen şehirler listesi doha, abu dabi, dubai diye başlıyor.

Fazla derken ? Dünyada nüfusa oranla en az suç işlenen şehirler listesi doha, abu dabi, dubai diye başlıyor.
Turkiyedeki suriye ve afganlardan bahsettim yanlis anlasilmis, ayriyeten dubainin az olma sebebi barizki ekonomik refah ve prestijli bir ülke olmasında kaynaklı aynı durum katar içinde geçerli. Bölgesel olarak bakarsak çoğunluk kesimde belli bir otorite yok ve ülke içi çeteleşme bölünmeler çokca görülüyor.
Ekonomi varsa eğitimde var her şey hallolur ırk din bolge fark etmeksizin.

Turkiyedeki suriye ve afganlardan bahsettim yanlis anlasilmis, ayriyeten dubainin az olma sebebi barizki ekonomik refah ve prestijli bir ülke olmasında kaynaklı aynı durum katar içinde geçerli. Bölgesel olarak bakarsak çoğunluk kesimde belli bir otorite yok ve ülke içi çeteleşme bölünmeler çokca görülüyor.
Ekonomi varsa eğitimde var her şey hallolur ırk din bolge fark etmeksizin.
Sanırım kendi cevabını verdin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,440
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri