❌İndirim Bitti! PTT AVM XDRIVE 15'Li PLUS İNDİRİMİ (6.799TL)

melih0099

80+
Reaksiyon skoru
34
Kendi sitesinde 9,471TL. Diğer sitelerde 8.000TL civarında. PTT AVM'de xDrive tarafından 6.999 a satılıyor.
YSP200 koduyla 200 lira daha indirim ekleyerek 6.799TL ye alabilirsiniz.
En çok tercih edilen kumaş siyah versiyonuyla.

Hocam site güvenilir mi iade değişim konusunda bir sıkıntı oluşturabilirler mi?

Rahatlığı vs nasıl

Plus'ı bilmem de ben 6-7 yıldır falan 15'li kullanıyorum, gayet memnunum.

Kullanan var mı nasıl koltuk ?
alacak arkadaşlara bilgi olsun koltuğu 11.11 indirimleri ile benzer fiyata aldıktan 1 hafta sonra aşırı derece de rahatsız edici gıcırdama başladı mekanizmadan ki aşırı kullanılmadı yani . Desteğe yazınca işte siz bi zahmet söküp yağlayın geçer denildi daha 3 gün anca kullanılan koltuk bu yanii soküp takılması da oyle kolay değil çekiçle falan vurulması gerekiyordu ben daha uğraşamadım hayır birde kendi marka yağlarını parayla satıyorlar 7bin tl verdiğim koltukta bir hafta sonra bu sorunla karşılaşabileceksem bari 100 liralık bi yağ gönderin ederi maliyeti ne sanki kendileri 400 500 e set halinde satıyorlarmış premium(!) bakım seti adı altında . Koltuğun kendisi kullanışlı sorun yok sadece satış sonrası hizmetlerini geliştirmeleri gerekiyor hayır yapar gibi tamam bari normalde yok ama hadi size 1 tane sadece yağ gönderelim dediler .

Hocam site güvenilir mi iade değişim konusunda bir sıkıntı oluşturabilirler mi?
Ben az önce satın aldım iade için PTTAVM nin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum koltukla ilgili iadeye değmeyecek küçük bir sorun olursa da direkt xDrive'a ulaşabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacak arkadaşlara bilgi olsun koltuğu 11.11 indirimleri ile benzer fiyata aldıktan 1 hafta sonra aşırı derece de rahatsız edici gıcırdama başladı mekanizmadan ki aşırı kullanılmadı yani . Desteğe yazınca işte siz bi zahmet söküp yağlayın geçer denildi daha 3 gün anca kullanılan koltuk bu yanii soküp takılması da oyle kolay değil çekiçle falan vurulması gerekiyordu ben daha uğraşamadım hayır birde kendi marka yağlarını parayla satıyorlar 7bin tl verdiğim koltukta bir hafta sonra bu sorunla karşılaşabileceksem bari 100 liralık bi yağ gönderin ederi maliyeti ne sanki kendileri 400 500 e set halinde satıyorlarmış premium(!) bakım seti adı altında . Koltuğun kendisi kullanışlı sorun yok sadece satış sonrası hizmetlerini geliştirmeleri gerekiyor hayır yapar gibi tamam bari normalde yok ama hadi size 1 tane sadece yağ gönderelim dediler .
Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla vidaları fazla sıkmaktan olabiliyormuş bu. Çok hafif vidalarla oynadıktan sonra geçtiğini söylemişler. O şekilde de geçmezse başka birini oturtup alt kısma eğilerek sesin kaynağını bulduktan sonra çok az WD40 sıkıp sorunu çözebilirsin. Ses problemi her koltukta olabilecek bir şey ne yazık ki metale sürten metaller var her yerinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan var mı nasıl koltuk ?
Az önce satın aldım geldiğinde görüşlerimi yazarım.

-Koltuğun öncelikle markasını ilk defa duydum satış sonrası destek konusunda büyük bir etken.
-İskeletinde çelik ve ahşap kullanılıyor denmiş. xDrive full çelikten oluşuyor.
-Koltuğun ayakları plastik. xDrive'da 850 kiloya kadar test edilmiş poliamid malzeme ayak kullanılıyor.
-xDrive çeşitli sertifikalara sahip ve koltuklar çeşitli testlere sokularak dayanıklılığı test ediliyor. Sizin attığınız marka ise basitçe düşük kaliteli malzemeyle üretilip ucuza satılmaya çalışılıyor.
Her zaman pahalı ürün en kalitelisi demek değildir ama koltuklarda iş biraz değişiyor. Kaliteli güvenilir bir markanın ürünü indirime girdiğinde de kaçırmamak en iyisi.
Bir laf vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye. Ucuza aldığınız koltuk 1 sene içerisinde kullanılamaz hale gelebilirken bu tür markaların ürünleri uzun yıllar kullanılabiliyor.
Attığınız koltuk küçük çocukların hevesini alması için alınabilecek örneklerden biri.

Koltuk güzel ama pttavm :) ne olacağı belirsiz teslim alırken açıp Kurana kadar güzel bir video alacaksan hiç sıkıntı yok ama ben öyle video çekemem kanıt falan alamam dersen ;) trendyoldan 6000 TL'ye almıştım mega kuponla bu arada 6 taksit

1 gıcırdama sorunu çok yaygın geceleri kafayı yedirtir.
2 ptt den beleş mal almam dolandırıcı yuvası. Tamam kendi markası satıyor falan ama 10 güne yakın sürer gelmesi de siz bilirsiniz

1 gıcırdama sorunu çok yaygın geceleri kafayı yedirtir.
2 ptt den beleş mal almam dolandırıcı yuvası. Tamam kendi markası satıyor falan ama 10 güne yakın sürer gelmesi de siz bilirsiniz
Benim kargolar hızlı geliyor pttavmden. Şubeye bağlı o birazda. Gıcırdama içinse yanına bir şişe mekanik yağı alıcaksın sorun çözülür :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri