Yardım 2. el kart sattım alıcı sorun var dedi iade etmek istiyor

Telefon ile aradı konuştuk iade almayacağımı belli edince, kısmi ücret iadesi vs konuştu.
Bana problemli kart sattın dedi, bende ilk 1-2 gün sorunsuz kullandığını söyledin bu cihazlar sorunluysa sorunsuz satılıp 3-5 gün dayansın diye ayarlanamıyor dedim. sorunluysa her zaman sorunludur.
En son hakkımı helal etmiyorum vs diyip kapadı. En sevmediğim muhabbetler daha da bişey satmayacam 2. elde valla

Geri iade etmek istiyorum diyor 2. el bisey satmaktan bıktım valla kendi mi bir bok yaptı karttan mi kaynaklı basladık yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade etmek istiyor
Ne zaman sattın ne kadar süre geçti

Al düzelttim seni mi kırıcam :D oto klavye naparsın

OC yapmaya çalışıp zarar vermiş gibi geliyor
Eyvallah canım.

O işlerden çok anlar gibi gelmedi takıp pubg falan oynayacak tipteydi.
Bende iade alma derim tabi eğer PG fln yoksa her kullanıcı akıllı değil kendince OC yapmıştır, o yüzden crash yiyordur. Ya da belki tamamen bozdu ne bilelim. Zorunda değilsen yapma derim. Gönlüne kalmış.

Geri iade etmek istiyorum diyor 2. el bisey satmaktan bıktım valla kendi mi bir bok yaptı karttan mi kaynaklı basladık yine

iade etmek istiyor
işte güvende ile satsan elinde patlar elemana söyle occt 3d vram yapsın bir şey olmazsa kart çalışıyordur 20 şer dk

pazar öğleden sonra 3. mesajı da bugun 4 gibi attı
Ohoo o ne öyle aynı gün yazsa neyse 3 gün olmuş ne biliyorsun onu yapmadığıno bu durımda bende ne alıcı ne satıcı olmak isterim işin doğrusu ama sende satıcısın hatta güvende ile bile satsan 3. Gün yazmış test süresi bitmiş

Valla usta 3 gün geçmiş ne deyim gpuworld tr den baksaymış esnaflar 7 10 gün test süresi veriyor
Esnaflarda iade aldığı kartı test edip sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulabiliyor ona göre iade alıyor. Ben test edip anlayamam ki kendim icinde alıcı içinde kötü bir durum ama telefonda ki muhabbeti çokta saf gelmedi.
Daha sorun ne belli değil kısmı iade yap diyor.

Geri