ATX Akvaryum kasa önerisi

O kadar bütçem yok hocam en son 6745 TL düşmüştü de yetişemedim ve stok bitti..

Alırsam sağlam markanın sağlam kasasını alırım hocam.

NZXT H6 var alınır mı hocam?

Malzeme kalitesi nasıl hocam?
Revenge alabilirsin süper nova gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fanlar ile nasıl olur hocam görüntü olarak?
Kullandım güzeller yanlar sonsuz ayna tasarımı olması lazım

Son düzenleme:
NZXT H6 uygun fiyata hocam ikinci elde, Lian Li O11 Vision Compact 7200 TL satıyorlar :D

Hocam NZXT H6 Flow alsam aşağıda ki fanlardan da 7 adet alsam güzel bir setup olmaz mı?
Bu fanlar çok güzel, beyazları var ben de. Bunlar aynalı, Lian Li gibi. H6 Flow un alt tarafında fanlar gömülüyor, ayna kısımları gözükmez. Videolarını izle istersen. Sanki yan tarafı da öyle.

Bu fanlar çok güzel, beyazları var ben de. Bunlar aynalı, Lian Li gibi. H6 Flow un alt tarafında fanlar gömülüyor, ayna kısımları gözükmez. Videolarını izle istersen. Sanki yan tarafı da öyle.
Yada ucuz kasalar var ya, onlardan alıp, bu fanlardan takabilirsin

Yada ucuz kasalar var ya, onlardan alıp, bu fanlardan takabilirsin
Lian Li mini mi alsam peki hocam?

Selam dostlar konu başlıkta ki gibi ATX Siyah akvaryum kasa arıyorum bütçem 6K MSI hariç diğer tüm kasalara bakabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sarı Site NZXT H6 Flow

Geçen yıl beyazını 4.5k'ya 0 almıştım. Geçen hafta PC topladım siyahını sarı siteden 6k'ya aldım, orjinal nzxt 8 fan ile birlikte. Pazarlıkla 5'e falan alınabilir. Bu kasadan çok memnunum. Evde iki sistemde kullanıyorum. Tavsiye ederim düşünürseniz.

Bu arada internette 0'larınıda 6k civarına bulabilirsiniz. Neden sarı site ilanı attım bilmiyorum.

Mesela: 0 ürün

Evet hocam fanların önemi yok extra fan alacağım için.
Sarı Site NZXT H6 Flow

Geçen yıl beyazını 4.5k'ya 0 almıştım. Geçen hafta PC topladım siyahını sarı siteden 6k'ya aldım, orjinal nzxt 8 fan ile birlikte. Pazarlıkla 5'e falan alınabilir. Bu kasadan çok memnunum. Evde iki sistemde kullanıyorum. Tavsiye ederim düşünürseniz.

Bu arada internette 0'larınıda 6k civarına bulabilirsiniz. Neden sarı site ilanı attım bilmiyorum.

Mesela: 0 ürün
Bir arkadaş fanların içe gömüldüğünü söyledi hocam o yüzden bir kararsız kaldım yani görsellik tutturamazsam çokta bir anlamı olmaz.

Evet hocam fanların önemi yok extra fan alacağım için.

Bir arkadaş fanların içe gömüldüğünü söyledi hocam o yüzden bir kararsız kaldım yani görsellik tutturamazsam çokta bir anlamı olmaz.
O arkadaş benim 😀 hem video da hem fotolarda fanların duruşundan belli. Kasa her ne kadar geniş olsa da fanlar gömülü duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri