bende de msi mag forge var korkutma bak şimdi XDYüzüme patlayan temperli camlı MSI'da onun için almıştım artık daha kasa falan almam oradan.
Hocam konusunu açtım https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-mag-pano-100r-pz-temperli-cami-patladi.1191125/bende de msi mag forge var korkutma bak şimdi XD
Revenge alabilirsin süper nova gayet iyiO kadar bütçem yok hocam en son 6745 TL düşmüştü de yetişemedim ve stok bitti..
Alırsam sağlam markanın sağlam kasasını alırım hocam.
NZXT H6 var alınır mı hocam?
Malzeme kalitesi nasıl hocam?
Kullandım güzeller yanlar sonsuz ayna tasarımı olması lazımBu fanlar ile nasıl olur hocam görüntü olarak?
![]()
Thermalright TL-M12Q ARGB Kasa Fanı
68,9 CFM Yedi kanatlı fan, 2000 devirde Fan kanatları, olması gereken performansı sergileyebilmesi için tekrar tekrar ayarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright TL-M12QR ARGB Kasa Fanı
Karmaşık kablolara veda edin, ister tekli ister üçlü olsun, tümünü birleştirmenin keyfini çıkarın.www.gaming.gen.tr
Bu fanlar çok güzel, beyazları var ben de. Bunlar aynalı, Lian Li gibi. H6 Flow un alt tarafında fanlar gömülüyor, ayna kısımları gözükmez. Videolarını izle istersen. Sanki yan tarafı da öyle.NZXT H6 uygun fiyata hocam ikinci elde, Lian Li O11 Vision Compact 7200 TL satıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam NZXT H6 Flow alsam aşağıda ki fanlardan da 7 adet alsam güzel bir setup olmaz mı?
![]()
Thermalright TL-M12Q ARGB Kasa Fanı
68,9 CFM Yedi kanatlı fan, 2000 devirde Fan kanatları, olması gereken performansı sergileyebilmesi için tekrar tekrar ayarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright TL-M12QR ARGB Kasa Fanı
Karmaşık kablolara veda edin, ister tekli ister üçlü olsun, tümünü birleştirmenin keyfini çıkarın.www.gaming.gen.tr
Yada ucuz kasalar var ya, onlardan alıp, bu fanlardan takabilirsinBu fanlar çok güzel, beyazları var ben de. Bunlar aynalı, Lian Li gibi. H6 Flow un alt tarafında fanlar gömülüyor, ayna kısımları gözükmez. Videolarını izle istersen. Sanki yan tarafı da öyle.
Bu harbi muhteşem kasalian li o11 dynamic mini v2 öneririm bende kullanıyorum çok memnunum
Lian Li mini mi alsam peki hocam?Bu fanlar çok güzel, beyazları var ben de. Bunlar aynalı, Lian Li gibi. H6 Flow un alt tarafında fanlar gömülüyor, ayna kısımları gözükmez. Videolarını izle istersen. Sanki yan tarafı da öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yada ucuz kasalar var ya, onlardan alıp, bu fanlardan takabilirsin
Bunu diyorsan güzel kasa. kaç fanla geliyor acabaLian Li mini mi alsam peki hocam?
Sarı Site NZXT H6 FlowSelam dostlar konu başlıkta ki gibi ATX Siyah akvaryum kasa arıyorum bütçem 6K MSI hariç diğer tüm kasalara bakabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet hocam fanların önemi yok extra fan alacağım için.Bunu diyorsan güzel kasa. kaç fanla geliyor acaba
Bir arkadaş fanların içe gömüldüğünü söyledi hocam o yüzden bir kararsız kaldım yani görsellik tutturamazsam çokta bir anlamı olmaz.Sarı Site NZXT H6 Flow
Geçen yıl beyazını 4.5k'ya 0 almıştım. Geçen hafta PC topladım siyahını sarı siteden 6k'ya aldım, orjinal nzxt 8 fan ile birlikte. Pazarlıkla 5'e falan alınabilir. Bu kasadan çok memnunum. Evde iki sistemde kullanıyorum. Tavsiye ederim düşünürseniz.
Bu arada internette 0'larınıda 6k civarına bulabilirsiniz. Neden sarı site ilanı attım bilmiyorum.
Mesela: 0 ürün
O arkadaş benimEvet hocam fanların önemi yok extra fan alacağım için.
Bir arkadaş fanların içe gömüldüğünü söyledi hocam o yüzden bir kararsız kaldım yani görsellik tutturamazsam çokta bir anlamı olmaz.
Rgb illa olsun mu ?Lian Li mini mi alsam peki hocam?