ASPHO
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
money gg olmuş bi de 1k atmıştım çekemiyorum akşama 1kg kaymaklı kadayıf yerim artık birde moneyde sanal kartım olduğunu öğrendim. siparişte veremedim. neye niyet neye kısmet.![]()
money gg olmuş bi de 1k atmıştım çekemiyorum akşama 1kg kaymaklı kadayıf yerim artık birde moneyde sanal kartım olduğunu öğrendim. siparişte veremedim. neye niyet neye kısmet.![]()
hacı benqcy ht08 aldım aanker tarafında alacaksanız p40i güzeldir
Kod iptal oldu direkt hocam. Şu an hiçbir kartla alamazsiniz.Beyler şuan hangi kartlar işe yarıyor
patladıBeyler şuan hangi kartlar işe yarıyor
kod fixlendi çalışmıyor artıkBeyler şuan hangi kartlar işe yarıyor
oluyormu hocam öyleVpni olanları diğer ülkelere ziyarete davet ediyorum.![]()
bilemiyorum ht08 e iyi diyordu enes özen onun için aldım zaten 1-2 yıl kullanırım sonrasında ankerin üst bir modeline geçerim ultra beklentim yok.hacı ben
huawei freebuds 6i 3229₺ ---> 2229₺
JBL tune beam2 2499₺ ---> 1499₺
aldım. inceleme izleme veya detaylı araştırmaya vakit kalmadı. melobuds ht08ide çekecektim kod patladı. ama qcynin ürünleri ses kalitesi olarak bi tık geride kalıyor ve çok uzun ömürlü değil (çoğu kulaklığını kullandım ve kullanıyorum) o yüzden eğer bu 2 kulaklık gelirse birini kullanır diğerinide satarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim <3
dünya turu attık birşeye yaramadıVpni olanları diğer ülkelere ziyarete davet ediyorum.![]()
ihtimal yüksek biraz çünkü trendyol kendi malını ucuza yedirmez ama başka satıcıyı koruyacagını fazla sanmıyorum