kalkans34555
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Ya parası önemli değil uygun fiyata termos aldık da ben kazıklanmayı sevmiyorum. Tüketici hakem heyetine başvuramıyor muyuz ömür boyu garantili diye aldık sonucta
mesajını alıntıladım hocam konun içine ekleyeceğimAlıntıyı görüntüle
Ya parası önemli değil uygun fiyata termos aldık da ben kazıklanmayı sevmiyorum. Tüketici hakem heyetine başvuramıyor muyuz ömür boyu garantili diye aldık sonucta
global'de sanırm ömür boyu destek var oraya yazmak lazım forumdan yazan varmı bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
Quick flip modeli nasıl memnun musun almayı düşünüyorumda sabah 7 de çay kahve koyacağım öğlen 12:30 13:00 gibi içeceğim soğuk mu oluyor yoksa sıcak mı? Birde sızdırma akıtma var mı?Konu sahibi arkadaş keşke kullanıcı yorumlarını bizzat forumdan okuyup satın alsaydı üzüldüm adına, bu markanın quick flip ve 1.9lt olan 2 modelini kullanıyorum, zamanında uygun fiyata almasaydım bu markayı tercih edermiydim sanmıyorum, zojirushi deneyimleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Geçmiş olsun.
Quick flip modeli nasıl memnun musun almayı düşünüyorumda sabah 7 de çay kahve koyacağım öğlen 12:30 13:00 gibi içeceğim soğuk mu oluyor yoksa sıcak mı? Birde Akıtma sızdırma sorunu falan varmıDün indirimde Stanley GO Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos, Mavi (Azure), 0.47 Litre ürününü aldım bugün bizzat amazonu arayarak sordum ve garanti süresinin 2 yıl olduğunu, garantiyi sağlayanında amazon olduğunu belirttiler
0.60- 0.65 ml arası çay veya kahve doldurursan belirttiğiniz süreleri görürsünüz, bir de kullanım öncesinde termos içerisine az bir miktar sıcak su veya kahve koyup 1 dakika civarı bekletmenizi tavsiye ederim, ardından termosu belirttiğim ölçüler de doldurursanız işinizi görür belirttiğiniz saat aralığında, kapak ve conta ile sıkıntı yaşamadım benQuick flip modeli nasıl memnun musun almayı düşünüyorumda sabah 7 de çay kahve koyacağım öğlen 12:30 13:00 gibi içeceğim soğuk mu oluyor yoksa sıcak mı? Birde sızdırma akıtma var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Quick flip modeli nasıl memnun musun almayı düşünüyorumda sabah 7 de çay kahve koyacağım öğlen 12:30 13:00 gibi içeceğim soğuk mu oluyor yoksa sıcak mı? Birde Akıtma sızdırma sorunu falan varmı
İki model arasında kaldım da karar veremiyorum hangisi daha iyidir diye The AeroLight™ Transit Mug bu model varya bide daha kibar duruyor0.60- 0.65 ml arası çay veya kahve doldurursan belirttiğiniz süreleri görürsünüz, bir de kullanım öncesinde termos içerisine az bir miktar sıcak su veya kahve koyup 1 dakika civarı bekletmenizi tavsiye ederim, ardından termosu belirttiğim ölçüler de doldurursanız işinizi görür belirttiğiniz saat aralığında, kapak ve conta ile sıkıntı yaşamadım ben
quick modeli kağıt üzerin de daha iyi değerler veriyor ama kibarlık olarak dediğiniz model daha mantıklıİki model arasında kaldım da karar veremiyorum hangisi daha iyidir diye The AeroLight™ Transit Mug bu model varya bide daha kibar duruyor
Birde sıcaklık bakımından iyi performans verenlerde Dcthlon ürünü var onuda çok iyi diyen var mesele Dcthlon 8. Saatte 73.1 derece quick flip 66.1 derece çıkmış derece farkı gerçekten yüksek ama Dcthlon şekli çok kötü diğerlerine göre kararsız kaldimquick modeli kağıt üzerin de daha iyi değerler veriyor ama kibarlık olarak dediğiniz model daha mantıklı