Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

daha önce Amazon dan aldım ben ve kayıt yapmıştım kutup ayısı sitesinden. şimdi o kayıt geçerli değil mi anlamadım?

daha önce Amazon dan aldım ben ve kayıt yapmıştım kutup ayısı sitesinden. şimdi o kayıt geçerli değil mi anlamadım?
MH arayın konusun en net cevabı alırsınız bana kayıtlı olmaları bir şey ifade etmiyor dedi problem olduğunda fatura istiyoruz şayet Amazon ise kabul etmiyoruz dedi

Amaaan. Kayıt bile etmemiştim aldığımda, kolay kolay bozulacağını düşünmüyorum. Sıkıntı olursa da Amazon sonuçta. Yine de bilgilendirme için teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben aklınızı kullanmayı önerdim. Siz ise körü körüne inanmayı. Tercih sizin.
13 yıllık ailemin stanley termosunu, yalıtım performansı düşmesi sebebiyle gönderdik. Yeni modellerden gönderdiler.

Konuya gelecek olursak sanırım kutupayısının amazonla başedemeyeceği için yeni aldığı bir karar. Çünkü daha geçen sene amazondan 4 yıl önce aldığım ürün geri çağrılınca, kutupayısı yeni kapak göndermeyi teklif etti(ki trigger action olduğu için o termosa o kadar para vermiştim, onlarsa basit aç kapa kapak teklfi etti), oysa amazon ürünü komple geri aldı, ürünün ücretini geri ödedi, benden yeni ürün sipariş etmemi istedi, yeni ürünün fiyat farkını da hediye kartı olarak tanımladı.

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaş keşke kullanıcı yorumlarını bizzat forumdan okuyup satın alsaydı üzüldüm adına, bu markanın quick flip ve 1.9lt olan 2 modelini kullanıyorum, zamanında uygun fiyata almasaydım bu markayı tercih edermiydim sanmıyorum, zojirushi deneyimleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Geçmiş olsun.

Konu sahibi arkadaş keşke kullanıcı yorumlarını bizzat forumdan okuyup satın alsaydı üzüldüm adına, bu markanın quick flip ve 1.9lt olan 2 modelini kullanıyorum, zamanında uygun fiyata almasaydım bu markayı tercih edermiydim sanmıyorum, zojirushi deneyimleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Geçmiş olsun.
Halihazırda işbirliklerinin bittiğini stanleyden öğrendim bende :)

Dün indirimde Stanley GO Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos, Mavi (Azure), 0.47 Litre ürününü aldım bugün bizzat amazonu arayarak sordum ve garanti süresinin 2 yıl olduğunu, garantiyi sağlayanında amazon olduğunu belirttiler

Dün indirimde Stanley GO Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos, Mavi (Azure), 0.47 Litre ürününü aldım bugün bizzat amazonu arayarak sordum ve garanti süresinin 2 yıl olduğunu, garantiyi sağlayanında amazon olduğunu belirttiler
Bundan yana sorun yok ama bu cümleyi kurup 30 günün sonunda doa belgesi isterlerse (%90 istiyorlar) ozaman big problem😅

Abi böyle bir saçmalık var mı ya? neden amazona ürün satıyorsun demezler mi adama.

Ben transit mug aldım 3 aralıkta 5 Aralık'ta mail gelmis garanti kaydına dair. Simdi gecersiz mi bu.1 ayda geçti kullandık bir de iade de edemeyiz.
Dolandırıldık lan videosu geldi aklıma
1000060206.webp

Bundan yana sorun yok ama bu cümleyi kurup 30 günün sonunda doa belgesi isterlerse (%90 istiyorlar) ozaman big problem😅
Doa belgesi dediğiniz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi böyle bir saçmalık var mı ya? neden amazona ürün satıyorsun demezler mi adama.
Yüksek ihtimalle kendi yurt dışından mal getirip kısa süreli garantiyle uygun fiyata veriyorlar. Amazonun stanley fiyatları piyasa altında çünki.

Ben transit mug aldım 3 aralıkta 5 Aralık'ta mail gelmis garanti kaydına dair. Simdi gecersiz mi bu.1 ayda geçti kullandık bir de iade de edemeyiz.
Alıntıyı görüntüle
O kayıtı bende yaptım ama 2 dakika sınra mail geldi bencı bu bir otomatik mesaj servisle bir işimiz olduğunda fatura falan isteyeceklerdir. Faturada amazon ait olunca kabul etmeyebilirler

Doa belgesi dediğiniz nedir?

Yüksek ihtimalle kendi yurt dışından mal getirip kısa süreli garantiyle uygun fiyata veriyorlar. Amazonun stanley fiyatları piyasa altında çünki.

O kayıtı bende yaptım ama 2 dakika sınra mail geldi bencı bu bir otomatik mesaj servisle bir işimiz olduğunda fatura falan isteyeceklerdir. Faturada amazon ait olunca kabul etmeyebilirler
Halihazırda googleden aratabilirsin hocam

Alıntıyı görüntüle
Konuda Belirttigim gibi kutup ayısına kayıt yapmanız önemli değil üründe kusur vs olursa sizlerden fatura istiyorlar şayet amazonsa direkt red veriyorlar

Geri