Yeni kulaklık önerisi

Walkoud

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
6000
Arkadaşlar bende şu an artics nova 7 var mikrofonu bozuldu ama zaten ondan önce de hiç memnun değildim sık sık bağlantı sorunları yaşıyordum sürekli kendi kendine kapanıyordu falan şu anda mikrofonu da bozuk olduğundan yeni bir kulaklık arayışındayım gözüme hyperx cloud 3 s i kestirdim fiyat bandım o civarlarda 4700 edüşmüş bir ara hyperx şu an 6 bin civarında bu bütçelerde 500 azı çoğu olur ne tavsiye edersiniz

Mikrofonu iyi olursa güzel olur razer bu konuda iyi sanırım razer blackshark v2 pro iyi duruyor

bende geçen nova 5 aldım hemen 1 gün sonra iade ettim şuan bende arıyorum kulaklık ama hyper cloud kulaklıklar çok rahat ve sağlam oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 almanı tavsiye ederim

Beklenir mi alınır mı 4700 e düşmüştü şu an 5700

Hs80 mi hs80 max mı cs3 mü arkadaşlar yardım edebilcek var mı

Arkadaşlar bende şu an artics nova 7 var mikrofonu bozuldu ama zaten ondan önce de hiç memnun değildim sık sık bağlantı sorunları yaşıyordum sürekli kendi kendine kapanıyordu falan şu anda mikrofonu da bozuk olduğundan yeni bir kulaklık arayışındayım gözüme hyperx cloud 3 s i kestirdim fiyat bandım o civarlarda 4700 edüşmüş bir ara hyperx şu an 6 bin civarında bu bütçelerde 500 azı çoğu olur ne tavsiye edersiniz
nova 5 iyi bir tercih olacaktır

dediğiniz hiç bir şey yok çünkü bağlantı sorunu mikrofon sorunu vs vs yok da ondan
7 kullandınız mı millet de 7 de böyle bir problem var demiyor zaten ben böyle bir problem yaşadım memnun değilim

7 kullandınız mı millet de 7 de böyle bir problem var demiyor zaten ben böyle bir problem yaşadım memnun değilim
Yoksa 10 bin liralık kulaklık

Ayrıca mikrofonundan da memnun değildim zaten

Ayrıca mikrofonundan da memnun değildim zaten
kullanmadım ben kulaklıktan memnun olduğum için önerdim nova serisi almayacaksanız cloud 3 alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,123
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri