🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

5000TL'ye monitör buldum bir tane, Amazon depoda 4750TL. 250TL daha ucuza almak için depodan almaya değer mi, sıfır mı alınmalı ?

Sıfır olanı alın tabi ki. Ben 4800e satılan, en ucuzu 4000e düşen monitörü 2.400e almıştım. Böyle şeyler denk gelince tercih edilebilir , yoksa can sıkmaya değmeyecek farklar için sıfırdan vazgeçmeyin. Bence 😊

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Güzel hocam. Benimki de geldi kurdum, güncellemesi yapılmış f06 sürümünde fakat ekran süresi 0 saat olarak gözüküyordu. Alan arkadaş 30 dk kurcalayıp iade etti sanırım çünkü ben kullanınca 1, 2 saat diye saymaya başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garip şekilde 0 saat çıktı ama güncellemesi vs. Yapılmış ve jelatini sökülüp geri takılmış

10 dakikada pişman olmuş heralde:)
ips oledden iyi diyenlerden birisi olabilir

iyi olmuş
:hoba:

Hayırlı olsun. Nasıl kullanımı
7a885fbb-6dc7-4b8a-b856-4cf24ea32408.webp
ne diyebilirim ki şok oldum.

10 dakikada pişman olmuş heralde:)
ips oledden iyi diyenlerden birisi olabilir

iyi olmuş
:hoba:
ya başta bende renk olarak falan IPS daha iyi dedim bi şaşırdım vs. ama şimdi oda karanlıkken çok başka gözüküyor.

300 tl fark için değmez bence ikinci el almaya .

@thepublicman hocam bu amazon deponun linkini atma şansın var mı? Takip edeyim ssd-ram düşer belki ve alırım.
amazon depo diye arat çıkıyor zaten ondan sonra elektronik kısmını seçip bakarsın hocam.

arkadaşlar DJI Mic 3 (2 TX + 1 RX + Şarj Kutusu) 14700 geldi 9 taaksit almak mantıklı mı

Geri