•KoRkMaZ•
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 836
hocam elbette ki asus rog daha iyi ancak aradaki fiyat farklarından ötürü tercihler değişebiliyor.Anakart konusunda çok seçenek var, Geminiyle yaptığımız o muhteşem sohbetten sonra birçok anakarttan sonra ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI önerdi.
Yoksa bu linkteki anakartı alıp geçerdim.
Bu anakart ve asrock serisi cok riskli soket yakma islemci yakma sorunları yaşayan cok fazla msi de falan bu sorunlar neredeyse hiç yok uzak durun benceAnakart konusunda çok seçenek var, Geminiyle yaptığımız o muhteşem sohbetten sonra birçok anakarttan sonra ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI önerdi.
Yoksa bu linkteki anakartı alıp geçerdim.
Ayağımı hangi anakarta atsam bir sorun çıkıyorBu anakart ve asrock serisi cok riskli soket yakma islemci yakma sorunları yaşayan cok fazla msi de falan bu sorunlar neredeyse hiç yok uzak durun bence
Ayağımı hangi anakarta atsam bir sorun çıkıyorB850 Tomahawk max için ne düşünüyorsunuz? Ayrıca konuyla ilgili okuyabileceğim kaynak var mı?
Ben bilmediğim için bilen birine danışmak istedim o yüzden sordum zaten o da istediğim kartlardan birisiydiMarka fanı değilim dostum ona göre yazıyorum iyi olan her markayı kullanırım kendim B850m tuf aldım kasam matx bunun daha iyisi b850 rog g idi aradaki f/p oranına asla değmeyecekti üstelik rog kartlarda risk var ufakta olsa. 9800x3d konusuna gelelim bu sınıf işlemcilere bazı anakart lar yüksek voltaj veriyor bu yüzden bu sorun yaşanıyor rog larda her ne kadar asrock kadar sorun yaşanmamış olsa da
araştırmalarım sonucu rog serisi de riskli ve tercih etmeyeceğim. Sorunun cevabı ise msi tercih etmek istiyor isen tamamen doğru olur ancak görsel olarak çok hoşuma gitmiyor performans ve yazılım olarak çok başarılı diyorum