desiredvia
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Çin'den verdiğim sipariş bugün Pkim'de gözüküyor. Pkim nedir tam olarak bilen var mı?
14.8 dolara almıştım ürünü sorun olmaz heralde hocam birde yarın çalışıyor mu pttPosta işleme merkezinde şuan Kontrol edildikten sonra gümrük vb. sorun olmazsa dağıtıma çıkar
Bildiğim kadarıyla öğlen 2ye kadar çalışıyor. Ama Pkim farklı olabilir. Ayrıca dağıtıma çıkması yoğunla göre hafta içine kalabilir.14.8 dolara almıştım ürünü sorun olmaz heralde hocam birde yarın çalışıyor mu ptt
ULUSLAR ARASI POSTA-KARGO İŞLEME MERKEZİ, Ambar'da gözüküyor şu an kargon güncelleme gelmediyse bundan sonra. Gümrükten sorunsuz çıkarsa yeni güncelleme alırsın diğer arkadaşlar gibi olursa ptt sms atıp müşavirliğe yönlendirir seni.Çin'den verdiğim sipariş bugün Pkim'de gözüküyor. Pkim nedir tam olarak bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
hocam takılırsa ne yapmam gerekiyor ürünü iade edebiliyor muyuz fazla masraf çıkarsa ödeyememULUSLAR ARASI POSTA-KARGO İŞLEME MERKEZİ, Ambar'da gözüküyor şu an kargon güncelleme gelmediyse bundan sonra. Gümrükten sorunsuz çıkarsa yeni güncelleme alırsın diğer arkadaşlar gibi olursa ptt sms atıp müşavirliğe yönlendirir seni.
Evet iade yollatabilirsin ama onda da kargo ücretini keser firma öyle para iadeni yapar. Ben o konuda çok uyarıda bulundum ama görmeyen görmemiş demek ki veya az çıkar diye düşündünüz aldınız geçmiş olsun fakat gümrüğün ne yapacağı hiç belli olmaz.hocam takılırsa ne yapmam gerekiyor ürünü iade edebiliyor muyuz fazla masraf çıkarsa ödeyemem
aldıktan sonra gördüm maalesef. neyse teşekkürlerEvet iade yollatabilirsin ama onda da kargo ücretini keser firma öyle para iadeni yapar. Ben o konuda çok uyarıda bulundum ama görmeyen görmemiş demek ki veya az çıkar diye düşündünüz aldınız geçmiş olsun fakat gümrüğün ne yapacağı hiç belli olmaz.
Bireysel baz alıp sadece 600-700 lira gümrük çıkarırlarsa firmaya mail at yarısını falan sanırım karşılamayı kabul etmişler diğer bazı kişilerde. Belki sende de kabul ederler yarı fiyatını geri alırsın vergiye ödediğinin.aldıktan sonra gördüm maalesef. neyse teşekkürler