Telekomünikasyon firmaları neden aylardır kampanya yapmıyor?

Reaksiyon skoru
10
Fatura taahhüdüm 2 ay önce bitti ama sırf adam gibi teklif gelsin diye 2 aydır yüksek fatura ödüyorum. Normalde yılbaşı kampanyaları olurdu ama halen gelmedi. Kafayı yicem artık birilerinin bunlara dur demesi lazım.

Fatura taahhüdüm 2 ay önce bitti ama sırf adam gibi teklif gelsin diye 2 aydır yüksek fatura ödüyorum. Normalde yılbaşı kampanyaları olurdu ama halen gelmedi. Kafayı yicem artık birilerinin bunlara dur demesi lazım.
nesine dur diyecekler tam olarak anlamadim? ayrica bir kac hafta once zaten tt nin yok muydu yanlis mi hatirliyorum

İndirim gelmeyince değil de normal fiyatlara itiraz etseydi millet böyle olmazdı. Kimse müdahale etmez herkes yolunda boşa şikayet savurma 😂

şehrin merkezinde oturuyorum vodafone kampanyasına numra taşıdım evde tek diş bile zor çekiyor. ancak para almasını biliyorlar. hepsi sahtekar

Daha ne kadar yapmalarını bekliyorsun ki? Kasımda hepsi haftalar süren kampanyalar yaptı, tüm çevrenin sözleşmelerini yeniledik. Kendime de ücretsiz 6 ay geçerli 100+50GB paket aldım bedava kullanıyorum.

Daha ne kadar yapmalarını bekliyorsun ki? Kasımda hepsi haftalar süren kampanyalar yaptı, tüm çevrenin sözleşmelerini yeniledik. Kendime de ücretsiz 6 ay geçerli 100+50GB paket aldım bedava kullanıyorum.
Ciddi söylüyorum en az 6 haftadır yeni gelen tarifelerine bakıyorum vodafone ve ttkomun
60gb 550₺ dan aşağı yok ve işin b0k tarafı hepsinde aynı tarifeler aynı fiyata.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nesine dur diyecekler tam olarak anlamadim? ayrica bir kac hafta once zaten tt nin yok muydu yanlis mi hatirliyorum
Ben 6 haftadan beri doğru düzgün hiçbir tarife göremedim

Ciddi söylüyorum en az 6 haftadır yeni gelen tarifelerine bakıyorum vodafone ve ttkomun
60gb 550₺ dan aşağı yok ve işin b0k tarafı hepsinde aynı tarifeler aynı fiyata.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 6 haftadan beri doğru düzgün hiçbir tarife göremedim
Geçen ay boyunca komple 390TL ye 80GB tarife verdi Türk Telekom. Turkcell bile 420TL ye 60GB tarife verdi. Nasıl göremedin anlamadım kısa da sürmedi bunlar birkaç hafta devam etti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri