Shein indirimli ürünler

Hocam firmadan firmaya değişen bir politika var sanırsam UGREEN markasının çoğu ürünü eski hesaplarımda ucuzken yeni hesaplarımda %100 daha pahalı. Neon led şerit alacaktım 2m den 10 tane 110 du 174 olmuş.

Hocam firmadan firmaya değişen bir politika var sanırsam UGREEN markasının çoğu ürünü eski hesaplarımda ucuzken yeni hesaplarımda %100 daha pahalı. Neon led şerit alacaktım 2m den 10 tane 110 du 174 olmuş.
İndirim oranı %65 oldu o yüzden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknolojik ürünler satmıyor mu bu site? Bilmediğimden soruyorum
Yok hocam satıyorda ucuza gelmiyor işte bizim ülkeden almak daha mantıklı.

Son 20 sayfaya baktım hiçbir şey bulamadım, önerisi olan var mı? Masaya tutturulup kablo düzenlemeye yarayacak bir şey işime yarar

Son düzenleme:
20'li alınca bana toplamı 33 tl gösteriyor, bu arada sen olmasan saçma sapan plastik şeylere bakıyordum adamsın reis. Bu fazla ucuz oldu daha kalitelisi varsa onlara da bakmak isterim.
1766562143045.webp

20'li alınca bana toplamı 33 tl gösteriyor, bu arada sen olmasan saçma sapan plastik şeylere bakıyordum adamsın reis. Bu fazla ucuz oldu daha kalitelisi varsa onlara da bakmak isterim.
Alıntıyı görüntüle
kuponu %65 indirmişler ondan biraz pahalı gözüküyor herhalde hocam ugreen vardı 6lı olan 2 tane eklersen 85TL çıkıyor en kalitelisi muhtemelen o, onu alabilirsin bence

kuponu %65 indirmişler ondan biraz pahalı gözüküyor herhalde hocam ugreen vardı 6lı olan 2 tane eklersen 85TL çıkıyor en kalitelisi muhtemelen o, onu alabilirsin bence
Başkan bende yeni hesap açacam ama %45 gözüküyor sebep ?

Ben saat alacaktım düşen indirimi telafi etmek için 2 hafta daha puan biriktireyim.Tabi yine bitmezse kuponlar

zamanında ugreenin şarj aletini almadığıma o kadar pişmanım ki. sonrasında devlet yasaklamış sanırım. ah ulan ah. şimdi indirimli olan ürünler işime yaramıyor :(

Bilmiyorum ki hocam. Bende yeni hesap açtım 2 saat önce %70 kupon gözüküyordu. Bazen geç geliyormuş diye duydum ama sebebini maalesef bilmiyorum.
65 değil miydi kupon bende de 70di otomatik 65e düştü

Geri