Veysel35
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 267
Teknolojik ürünler satmıyor mu bu site? Bilmediğimden soruyorumYanlış konudasın
Teknolojik ürünler satmıyor mu bu site? Bilmediğimden soruyorumYanlış konudasın
İndirim oranı %65 oldu o yüzden.Hocam firmadan firmaya değişen bir politika var sanırsam UGREEN markasının çoğu ürünü eski hesaplarımda ucuzken yeni hesaplarımda %100 daha pahalı. Neon led şerit alacaktım 2m den 10 tane 110 du 174 olmuş.
Yok hocam satıyorda ucuza gelmiyor işte bizim ülkeden almak daha mantıklı.Teknolojik ürünler satmıyor mu bu site? Bilmediğimden soruyorum
20li alınca toplam 21TL civarı geliyor değerlendirebilirsin hocam.Son 20 sayfaya baktım hiçbir şey bulamadım, önerisi olan var mı? Masaya tutturulup kablo düzenlemeye yarayacak bir şey işime yarar
20'li alınca bana toplamı 33 tl gösteriyor, bu arada sen olmasan saçma sapan plastik şeylere bakıyordum adamsın reis. Bu fazla ucuz oldu daha kalitelisi varsa onlara da bakmak isterim.20li alınca tanesi 21TL civarı geliyor değerlendirebilirsin hocam.
kuponu %65 indirmişler ondan biraz pahalı gözüküyor herhalde hocam ugreen vardı 6lı olan 2 tane eklersen 85TL çıkıyor en kalitelisi muhtemelen o, onu alabilirsin bence20'li alınca bana toplamı 33 tl gösteriyor, bu arada sen olmasan saçma sapan plastik şeylere bakıyordum adamsın reis. Bu fazla ucuz oldu daha kalitelisi varsa onlara da bakmak isterim.
Alıntıyı görüntüle
Başkan bende yeni hesap açacam ama %45 gözüküyor sebep ?kuponu %65 indirmişler ondan biraz pahalı gözüküyor herhalde hocam ugreen vardı 6lı olan 2 tane eklersen 85TL çıkıyor en kalitelisi muhtemelen o, onu alabilirsin bence
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Bilmiyorum ki hocam. Bende yeni hesap açtım 2 saat önce %70 kupon gözüküyordu. Bazen geç geliyormuş diye duydum ama sebebini maalesef bilmiyorum.Başkan bende yeni hesap açacam ama %45 gözüküyor sebep ?
65 değil miydi kupon bende de 70di otomatik 65e düştüBilmiyorum ki hocam. Bende yeni hesap açtım 2 saat önce %70 kupon gözüküyordu. Bazen geç geliyormuş diye duydum ama sebebini maalesef bilmiyorum.