Toyota Corolla 2024 alınır mı

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Uzun yıllar boyunca kulanmak istiyoruz sorunsuz ve başımıza dert çıkarmasını istemiyoruz fiyatı ve km bu fiyata uygun mudur
Pazarlıkla 1.44 1.4 e almaya düşünüyoruz

1 yılda 40 bin km çok fazla bu paraya 2.0 TDI business Passat alınır yeni logo muhteşem arabadır sorunsuz kullanırsın önceki sahibi serseri değilse,daha düşük km bu kasa Corolla bakabilirsiniz km max 25 bin olsun 1 yılda 20 bin km bile fazla

Bu aracın tek kötü yanı mtv si çok fazla. Çok güzel araç.
Eğer çok km yapan biriysen yakıttan dolayı mtv yi karşılar çünkü yakıtı çok düşük.
Yukarıda atılan video yu ve kanalın diğer videolarını izle zaten anlarsın nasıl bir araç olduğunu. And Mehmet Çetin çok bilgili adam otomobil ansiklopedisi gibi. Ben ona bakarak Honda City aldım çok memnunum. Mtv ağır gelirse Honda City tavsiye ederim.

Son düzenleme:
biraz daha sportif ve premium hissettiren a3
20 model passat kesinlik boş paket corolla yerine tercihim olurdu
Boş paket corolla yerine dolu paket focus tercihimdir
Konfor önceliğiniz varsa ve uzun yıllar kullanacaksanız (yani piyasası çok önemli değilse)

Bu fiyata yaşı ne olursa olsun boş paket corolla almazdım sorunsuzluk aşırı önemliyse passat bakabilirsin biz de kullanıyoruz hiçbir sıkıntısı yok çok memnunuz çok konforlu

ocaktan sonra al mtvleri yüksek ilkini sahibi ödesin bu tarz arabalar satılmıyor hemen zaten flame x bak yine 140 lık km biraz fazla olabilir max 90 bine kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun yıllar boyunca kulanmak istiyoruz sorunsuz ve başımıza dert çıkarmasını istemiyoruz fiyatı ve km bu fiyata uygun mudur
Pazarlıkla 1.44 1.4 e almaya düşünüyoruz
arac bence pahalı fiyat analizi için trink sattan teklif al öldürüyor ama aradaki farkı hesapla biraz daha verdiği fiyatın üstüne ekle

biraz daha sportif ve premium hissettiren a3
20 model passat kesinlik boş paket corolla yerine tercihim olurdu
Boş paket corolla yerine dolu paket focus tercihimdir
Konfor önceliğiniz varsa ve uzun yıllar kullanacaksanız (yani piyasası çok önemli değilse)

Bu fiyata yaşı ne olursa olsun boş paket corolla almazdım sorunsuzluk aşırı önemliyse passat bakabilirsin biz de kullanıyoruz hiçbir sıkıntısı yok çok memnunuz çok konforlu
Hocam biz yüksek km araba sevmiyoruz geçmişi kirli olabilir diye 40k km sınır bizim için sorumsuzluk ve uzun ömürlü bir araç lazım bize

ocaktan sonra al mtvleri yüksek ilkini sahibi ödesin bu tarz arabalar satılmıyor hemen zaten flame x bak yine 140 lık km biraz fazla olabilir max 90 bine kadar

arac bence pahalı fiyat analizi için trink sattan teklif al öldürüyor ama aradaki farkı hesapla biraz daha verdiği fiyatın üstüne ekle
Daha düşük fiyata göremedim hocam nerden bakacağız

Hocam biz yüksek km araba sevmiyoruz geçmişi kirli olabilir diye 40k km sınır bizim için sorumsuzluk ve uzun ömürlü bir araç lazım bize

Daha düşük fiyata göremedim hocam nerden bakacağız
benimde km takıntım var ama ilanlardan bakabilirsin 2021 modeli mesela 100 binde vs o kadar takılma max 90 bin bak flame x al senin max bütce ne bu arada

Yalıtımını başarısız buluyorum, MTV si fazla, malzeme kaliteside pek başarılı değil. Konfor, yakıt (şehir içi), sorunsuzluk açısından güzel, performansıda güzel aslında ama CVT hissiyat olarak güzel hissettirmiyor sadece.

F30 bak A3-4 bak mercedes C bak bunlar icine sinmezse skoda octavia, alfa tonale, vw passat, superb vs bak hocam.

Hissiyat yok, konfor kısıtlı, yol tutus hissi az 1.5m para verip 0 zevk hissiyat aldıktan sonra masrafsız yaa demek bana mantıklı gelmiyor.
Arabada zaten hicbir sey yok masraf cikarmaması burdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri