TaHao 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 807 Reaksiyon skoru 407 20 Aralık 2025 #1 Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Ekler 20587.webp 14.3 KB · Hit: 161
Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Reveng 80+ Bronze Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 611 Reaksiyon skoru 164 20 Aralık 2025 #2 TaHao yazmış: Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Devamı için tıklayın... Fikrim Yok da annene sorsana kanka
TaHao yazmış: Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Devamı için tıklayın... Fikrim Yok da annene sorsana kanka
TaHao 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 807 Reaksiyon skoru 407 20 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Reveng yazmış: Fikrim Yok da annene sorsana kanka Devamı için tıklayın... Bİlmiyor ki knk
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 4,180 Reaksiyon skoru 1,306 20 Aralık 2025 #4 Dolandırılmış olabilir. Olmayabilir de. Hattı Avea mı?
Carlo 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 6,066 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 4,286 20 Aralık 2025 #5 TaHao yazmış: Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Devamı için tıklayın... Yüksek ihtimal kart bilgileri alınmış ve küçük miktarlarda çekerek dikkatten kaçmaya çalışmışlar. Şikayetvar'da bunun konusu açılmış. Zaten Avea diye bir operatör yok. Türk Telekom'la birleştiler.
TaHao yazmış: Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Devamı için tıklayın... Yüksek ihtimal kart bilgileri alınmış ve küçük miktarlarda çekerek dikkatten kaçmaya çalışmışlar. Şikayetvar'da bunun konusu açılmış. Zaten Avea diye bir operatör yok. Türk Telekom'la birleştiler.
O Odanis 80+ Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 253 Reaksiyon skoru 74 20 Aralık 2025 #6 Bir kerelik bir harcamaysa biryerde harcayıp unutmuş olabilir ben bile ekstreye baktığımda çok saçma isimler görebiliyorum marketlerde vs.
Bir kerelik bir harcamaysa biryerde harcayıp unutmuş olabilir ben bile ekstreye baktığımda çok saçma isimler görebiliyorum marketlerde vs.
TaHao 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 807 Reaksiyon skoru 407 20 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Alihanyilmaz yazmış: Dolandırılmış olabilir. Olmayabilir de. Hattı Avea mı? Devamı için tıklayın... bimcell ve netgsm
Alihanyilmaz yazmış: Dolandırılmış olabilir. Olmayabilir de. Hattı Avea mı? Devamı için tıklayın... bimcell ve netgsm
Polat Alengir 80+ Silver Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 2,000 Reaksiyon skoru 769 20 Aralık 2025 #8 TaHao yazmış: Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Devamı için tıklayın... annen türk telekomlumu ? kontör yazıyor kontor yüklemiş olabilir. veya bir ek paket va almış olabilir
TaHao yazmış: Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Devamı için tıklayın... annen türk telekomlumu ? kontör yazıyor kontor yüklemiş olabilir. veya bir ek paket va almış olabilir
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 4,180 Reaksiyon skoru 1,306 20 Aralık 2025 #9 TaHao yazmış: bimcell ve netgsm Devamı için tıklayın... Dolandırıldı.
Carlo 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 6,066 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 4,286 20 Aralık 2025 #10 TaHao yazmış: bimcell ve netgsm Devamı için tıklayın... Kartı iptal ettirin.
TaHao 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 807 Reaksiyon skoru 407 20 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Alihanyilmaz yazmış: Dolandırıldı. Devamı için tıklayın... Carlo yazmış: Kartı iptal ettirin. Devamı için tıklayın... Polat Alengir yazmış: annen türk telekomlumu ? kontör yazıyor kontor yüklemiş olabilir. veya bir ek paket va almış olabilir Devamı için tıklayın... Kullanmak istiyor internet alışverişine kapattırdım resimdeki gibi hala sıkıntı olur mu Ekler kuveyt .webp 25.3 KB · Hit: 23
Alihanyilmaz yazmış: Dolandırıldı. Devamı için tıklayın... Carlo yazmış: Kartı iptal ettirin. Devamı için tıklayın... Polat Alengir yazmış: annen türk telekomlumu ? kontör yazıyor kontor yüklemiş olabilir. veya bir ek paket va almış olabilir Devamı için tıklayın... Kullanmak istiyor internet alışverişine kapattırdım resimdeki gibi hala sıkıntı olur mu
G greath525 80+ Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 5 20 Aralık 2025 #12 Bimcell paket yüklemede Avea yazar demekki paket yüklemiş