QR Menü yazılımı geliştirdim, test etmek isteyen işletmeleri bekliyorum.

Reaksiyon skoru
31
SaaS yapıda QR menü yazılımı geliştirdim, qrkafe.tr
Sipariş sistemi sayesinde mutfaktakı karışıklığın önüne geçip işletmenizi daha aktif hale getirebilir, müşteri memnuniyetini arttırabilirsiniz...

Birçok özellik mevcut;

• Masa bazlı qr kod oluşturma,
  • Kendi ürünlerinizi ekleme/silme/güncelleme.
  • Masa bazlı sipariş sistemi ve yönetimi.
  • Analiz sayfası, detaylı analiz mevcut.
  • Test etmek isteyen işletme varsa bekliyorum.
  • QR Menü ekranından masaya garson çağırma
  • QR Menü ekranında hesap isteme.

Ekler

• qrkafe.webp
    qrkafe.webp
    28.6 KB · Hit: 59
  • qrkafe1.webp
    qrkafe1.webp
    69.3 KB · Hit: 56
  • qrkafe2.webp
    qrkafe2.webp
    32.2 KB · Hit: 56
  • qrkafe3.webp
    qrkafe3.webp
    25.2 KB · Hit: 48
  • qrkafe4.webp
    qrkafe4.webp
    40.5 KB · Hit: 49
  • qrkafe5.webp
    qrkafe5.webp
    27.7 KB · Hit: 47
  • qrkafe6.webp
    qrkafe6.webp
    30 KB · Hit: 39
  • qrkafe7.webp
    qrkafe7.webp
    28.1 KB · Hit: 34
  • qrkafe8.webp
    qrkafe8.webp
    21.4 KB · Hit: 32
  • qrkafe9.webp
    qrkafe9.webp
    23.3 KB · Hit: 28
  • qrkafe10.webp
    qrkafe10.webp
    34.6 KB · Hit: 29
  • qrkafe11.webp
    qrkafe11.webp
    20.2 KB · Hit: 26
  • qrkafe12.webp
    qrkafe12.webp
    28.2 KB · Hit: 25
  • qrkafeUpdate.webp
    qrkafeUpdate.webp
    25.5 KB · Hit: 57
Tanıtım videom;

Güvenlik işini nasıl yapıyorsun merak ettim. Anladığım kadarıyla benim eve gidip aynı qr üstünden sipariş vermemi engelleyecek bi sistem yok ?

Hocam elinize sağlık güzel proje fakat birkaç geliştirme olması gerekebilir nacizane fikirlerim
- Qr kodlar dinamik olmalı masaya özgü basılacak ise daha sonrasında qr içeriği değiştirilebilmeli ki tekrardan qrın basılması gerekmesin.
- Admin panel üzerinden siteye dair tüm özellikler (favicon, logo, meta title, meta description) güncellenebilmeli
- Admin panel üzerinden qr okutulduğunda açılan menü sayfası mümkün olduğunca fazla özelleştirilip güncellenebilmeli (masa bazlı bile olabilir bunun için enum yapısı ile seçenekler arttırılıp gerekirse node yapısı kullanılabilir)
- İşletmede mevcutta bir wifi var ise sipariş için wifi ağına bağlı olmak zorunlu kılınmalı (yapılan isteklerde işletmenin lokasyon kontrol edilip işletmenin belli bir çağında olup olmadığı da kontrol edilebilir fakat wifi yöntemine göre hem daha zor hem de daha amatörce)
- Proje sadece qr menü sipariş işlemlerinden çıkartılarak işletmenin tüm ihtiyaçlarını karşılayan stok takip işlemleri de eklenebilir ham madde alış fiyatı ürün bazlı ne kadar ham madde kullanıdığı maliyeti karı haftalık aylık ve yıllık olarak raporlanabilir.
- Garson çağırma menü isteme (eklenirse stok takip) tamamı modül olarak sunulmalı açılıp kapatılabilmeli kişiselleştirilebilmelidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,859
Üyeler
187,408
Son üye
SUDO
Geri