unkn4wn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
15 dakikalık iste buraya at yardımcı olurlar10 dakikalık furmark yeterli olur mu yine test sonuçlarını buraya atıcam
15 dakikalık iste buraya at yardımcı olurlar10 dakikalık furmark yeterli olur mu yine test sonuçlarını buraya atıcam
Evga ftw3 ultra rtx 3080 hocam
saf güçte çok daha iyi ve 2gb vram daha fazla ve ve daha ucuz2 bin daha koyup sıfır rtx 5060 alınabilirken bence mantıklı değil
bununda içi açılmamış jocam2 hafta önce içi açılmamış Gamerock 3080 aldım 13500e. Fiyat-marka olarak bakarsak iyi bence
Hocam az öncede yazıldığı gibi 15 dklık furmark testi yeter mi sorunu olduğunu anlamak içinevga gtx 1070 ftw ısınmıyor du kart çok memnundum iyi pazarlık yapıp almaya çalışın bence. Tabi sorunu var mı yok mu iyice kontrol edin
Yeterli bence 15Dk testHocam az öncede yazıldığı gibi 15 dklık furmark testi yeter mi sorunu olduğunu anlamak için
Mutlaka monitörü 2k alınyaşadığım yerde bu fiyata 3080 buldum kartın tam modelini aşşağıya yazdım sizce gerekli testler yapılıp sağlıklı çıktıktan sonra bu fiyata alınır mı? satıcı mining yapılmadığını ve süreklli bireysel oyun oynadığını söyledi
Evga RTX 3080 Ftw3 Ultra 10GB
Hocam elden alacaksanız. Kartı bağlasın satıcı kendi gözünüzle 10-15Dk bakın hata vermeden çalıştığını görün alıp geçin.tamamdır adamdan 20 dklık bi test istiyim atınca atsrım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum karti 2020 nin sonunda aldim vatan bilgisayardan. İlk sahibiyim. 4-5 yillik denebilir. Sadece oyunculukta kullandim ve genelde undervolt kullandim normal undervoltsuz max yukte 73-74 derece goruyor ama normalde 68-68 derecelerde . Hic acilmadi. İslem gormedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarım abi bunu yazdı bilgisayarda şuanda farklı bi ekran kartı olduğu için furmark yapamıyor ve aramızda 25km var napsam bilemedim