Acer nitro V16 ekran kapandı açılmıyor

Reaksiyon skoru
6
Laptobu daha heni tam açmıştım bir anda kapandı 5 dkk içinde. Geri de açılmadı. Şarj göstergelerinde de bir belirti yok. İnternette statik elektrik birikmiş olabilir diyorlar lakin batarya sıfırlama yerini bulamadığımdan yapamadım ne yapabilirim?

açma tuşunu (15sn fazla açılıyormuş gibi oluyor bırakmazsan kapanıyor) bekletiyorsunda batarya takılırken yapılıyor mudu laptopta onu hatırlamıyorum

açma tuşunu (15sn fazla açılıyormuş gibi oluyor bırakmazsan kapanıyor) bekletiyorsunda batarya takılırken yapılıyor mudu laptopta onu hatırlamıyorum
Batarya takılıyken hem şarjda hem şarjda değilken denedim yok olmuyor. Daha alalo 7 ay olmuş böyle sorunla karşılaşıyorum. Isınma falan bir problemim yoktu hiç.

garantiye yolla normal değil zaten öyle olması.6 ay olsaydı ayıplı mal diye direk değişim falan isterdin thh ile . fiyatı iade verselerde bu zamanda olacak iş değil

Batarya takılıyken hem şarjda hem şarjda değilken denedim yok olmuyor. Daha alalo 7 ay olmuş böyle sorunla karşılaşıyorum. Isınma falan bir problemim yoktu hiç.
Cihazdaki tüm usb girişleri güç kablosu batarya vb şeyleri çıkar. 40sn power tuşuna basılı 5 dakika sonra aç benim Acer Nitro V16 Ryzen modelinde bu şekilde düzelmişti

Cihazdaki tüm usb girişleri güç kablosu batarya vb şeyleri çıkar. 40sn power tuşuna basılı 5 dakika sonra aç benim Acer Nitro V16 Ryzen modelinde bu şekilde düzelmişti
Bataryayı çıkarmam garantiyi bozar mı benimkinde ryzen7 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garantiye yolla normal değil zaten öyle olması.6 ay olsaydı ayıplı mal diye direk değişim falan isterdin thh ile . fiyatı iade verselerde bu zamanda olacak iş değil
Yani öyle yapcam ama bilgisayar mühendisliği okuyorum yakında sınavlarım da var hiç zamanı değildi yani.

cihaz nereye kadar aciliyor? hic mi acilmiyor

sarj aletini takinca isigi yaniyormu sarj aletini algiliyormu ?

Hiç açılmıyor

Şarj ışıkları yanmıyor takınca

Batarya kendini korumaya almış olabilir laptopum arkasında iğne ucu gibi bir delik var ona iğne gibi birseyle10 sn basılı tut. Resetleme yapıp düzelmezse başka sorun olabilir

Batarya kendini korumaya almış olabilir laptopum arkasında iğne ucu gibi bir delik var ona iğne gibi birseyle10 sn basılı tut. Resetleme yapıp düzelmezse başka sorun olabilir
O kısımı bulamadkm hocam gördüm de ytde öyle çözümler kendi laptobumda bulamadım bir batarya simgesi yok

Hiç açılmıyor

Şarj ışıkları yanmıyor takınca
bataryayi sokup resetleyip geri takmak gibi tek cozum ama garantiyi bozucaksa denemeyin derim

bu igne gibi delik nerde buna dair bir kaynak yollarmisiniz

Bataryayı çıkarmam garantiyi bozar mı benimkinde ryzen7 var

Yani öyle yapcam ama bilgisayar mühendisliği okuyorum yakında sınavlarım da var hiç zamanı değildi yani.
batarya vidalarında garanti etiketi bulunmuyor ama vida sökmeden arka kapağı açıp bağlantısını çıkartabilirsiniz ondan sonra deneyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,829
Üyeler
187,407
Son üye
Kübra Güneş
Geri