Monkey D. Luffy
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Merhaba merakımdan sormak istedim genel anlamda hangisi daha güçlü hem yapay zeka hem 4k aaa oyun performansında
En ucuz 5090 laptop 160k fiyatinda en ucuz 5070ti 40 küsür civarinda. Absürt bir karsilastirma olmuş.Merhaba merakımdan sormak istedim genel anlamda hangisi daha güçlü hem yapay zeka hem 4k aaa oyun performansında
Knk fiyatı önemli değil her türlü laptop almam gerekiyor sadece ne kadar güçlü onu merak ettim araştırdım ama fazla pek bilgi bulamadımEn ucuz 5090 laptop 1560k fiyatinda en ucuz 5070ti 40 küsür civarinda. Absürt bir karsilastirma olmuş.
Her zaman kasalar daha iyidir bu kesin bir kural. Laptop almanin tek sebebi tasinabilir ve hafif olmasıdır. Aksi takdirde hicbir laptop muadil kasalarindan güclu olamaz. Sorunun cevabini bende kesin bilmiyorum ama biri 160k ederi var digeri 44k . 160k lik kasa toplasak digerini sollar..Merhaba merakımdan sormak istedim genel anlamda hangisi daha güçlü hem yapay zeka hem 4k aaa oyun performansında
5090 daha iyi, rakip olarak masaüstü 5080e denk o kart yapı olarak ama 24GB olduğu için yer yer ondan da iyi kalabilir.Merhaba merakımdan sormak istedim genel anlamda hangisi daha güçlü hem yapay zeka hem 4k aaa oyun performansında
Knk bunu bende biliyorum ama sabit değilim ve sabit olunca 4k tv ye bağlicam ara sıra ondan beni bir kaç yıl üzmeyecek laptop lazım bende en güçlüsünü alcam ama sadece merak ettim 4k performansi hangi masaüstü karta denk diyeHer zaman kasalar daha iyidir bu kesin bir kural. Laptop almanin tek sebebi tasinabilir ve hafif olmasıdır. Aksi takdirde hicbir laptop muadil kasalarindan güclu olamaz. Sorunun cevabini bende kesin bilmiyorum ama biri 160k ederi var digeri 44k . 160k lik kasa toplasak digerini sollar..
5080 nin verdiği fps i vereceğini zannetmiyorum ama 5070 ti den güçlü olmasını beklerim5090 daha iyi, rakip olarak masaüstü 5080e denk o kart yapı olarak ama 24GB olduğu için yer yer ondan da iyi kalabilir.
Yalnız laptopun süper bir soğutması olduğunu kartı çok iyi soğutabildiğini ve kartın desteklenen en yüksek W da sorunsuz çalıştığını varsayıyorum. Bazı laptoplar kartların gücünü sınırlıyor.
Knk bunu bende biliyorum ama sabit değilim ve sabit olunca 4k tv ye bağlicam ara sıra ondan beni bir kaç yıl üzmeyecek laptop lazım bende en güçlüsünü alcam ama sadece merak ettim 4k performansi hangi masaüstü karta denk diye
Teşekkür ederim knkm açıkçası biraz hayali kırıklığına uğradım hiç değilse 5070 ti ye denk olsaydı mükemmel olurdu
aynen ben 5080 legion pro 7 almayı düşünüyodum laptop planı suya düşünce masaüstü dizdim :/Teşekkür ederim knkm açıkçası biraz hayali kırıklığına uğradım hiç değilse 5070 ti ye denk olsaydı mükemmel olurdu