Öneri S24 256gb 32200tl alınır mı?

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,673
Annem için aldım samsung dışında başka telefon kullanmaya pek istekli değil şuanki telefonu galaxy m21. Kullanım amacı oyun falan kesinlikle değil. S24 bu fiyata normal mi yoksa daha iyi alternatiflerim var mıydı?

s24 mi uzun kullanımda daha iyi götürür yoksa s25fe mi? ben s24 fe kullanıyorum 1 yıl olacak yakında ama genelde üst serinin fe'si bir alt serinin normaline göre daha kötü oluyor diye kafamda kalmış
her seride öyle değil

Ekran boyutu çok önemli bir etken. Bence anneler daha çok büyük ekran seviyor. Bu yüzden S24 FE veya S25 FE bakabilirsiniz, ekran boyutundan yana sorun yoksa yine S24 alınabilir. Ancak S serisi uzun ömürlü olsa da şarj konusunda biraz üzebilir. A56 gibi seçenekler de mantıklı (sadece pil ömrü için).

Ekran boyutu çok önemli bir etken. Bence anneler daha çok büyük ekran seviyor. Bu yüzden S24 FE veya S25 FE bakabilirsiniz, ekran boyutundan yana sorun yoksa yine S24 alınabilir. Ancak S serisi uzun ömürlü olsa da şarj konusunda biraz üzebilir. A56 gibi seçenekler de mantıklı (sadece pil ömrü için).
s24 1 günü çıkaramaz mı? annem sosyal medya kullanmıyor günlük kullanım sürese 2 saat yoktur

s24 1 günü çıkaramaz mı? annem sosyal medya kullanmıyor günlük kullanım sürese 2 saat yoktur
Çıkarır çıkarır, benim annem de M serisi kullanıyor akşam %70 şarjla eve geliyor, ben şok oluyorum :D Öyle bir beklentiniz olmasın, her türlü 1 günü çıkarır.

Geri