s24 mi uzun kullanımda daha iyi götürür yoksa s25fe mi? ben s24 fe kullanıyorum 1 yıl olacak yakında ama genelde üst serinin fe'si bir alt serinin normaline göre daha kötü oluyor diye kafamda kalmışhttps://www.epey.com/akilli-telefon...msung-galaxy-s24-256gb_samsung-galaxy-s25-fe/ s25fe bezner bir telefon honor 400 pro-s25fe daha iyi bir tercih olabilirdi daha uygun honor 400-s21fe tercih edilebilirdi
her seride öyle değils24 mi uzun kullanımda daha iyi götürür yoksa s25fe mi? ben s24 fe kullanıyorum 1 yıl olacak yakında ama genelde üst serinin fe'si bir alt serinin normaline göre daha kötü oluyor diye kafamda kalmış
s24 1 günü çıkaramaz mı? annem sosyal medya kullanmıyor günlük kullanım sürese 2 saat yokturEkran boyutu çok önemli bir etken. Bence anneler daha çok büyük ekran seviyor. Bu yüzden S24 FE veya S25 FE bakabilirsiniz, ekran boyutundan yana sorun yoksa yine S24 alınabilir. Ancak S serisi uzun ömürlü olsa da şarj konusunda biraz üzebilir. A56 gibi seçenekler de mantıklı (sadece pil ömrü için).
Çıkarır çıkarır, benim annem de M serisi kullanıyor akşam %70 şarjla eve geliyor, ben şok oluyorums24 1 günü çıkaramaz mı? annem sosyal medya kullanmıyor günlük kullanım sürese 2 saat yoktur