Beyler klavye lazım 2-3k arası

IamMami

80+
Reaksiyon skoru
20
şu an kullandıgım klavye ile aynı tarz bir şey almak istiyorum şu ankini anlatayım: num pad yok, f1'den f12'ye kadar ,home, end, pgup ve pgdown o kısım var bunlar tkl olarak geçiyor sanırım. Bir de red switch oldugundan hatrı sayılır bir sesi var ama daha sessizi lazım ayrıyeten şöyle değişik bir alıskanlıgım var, z tusunun yanındaki tusu kullanan birisiyim ve baktıgım cogu klavyede o tusu görmüyorum hani belirli bi model olarak geçiyor mu bilmiyorum da yine sorayım dedim, tuş bu

Ekran görüntüsü_21-12-2025_193811_www.google.com.webp

Bahsettiğin tuş büyük ihtimalle eski tarz %100 klavyelerde var. Sıkıştırılmış %100 klavyelerde bile olmadığını tahmin ediyorum. Yani TKL'de o tuşu bulman çok zor.

Bütçe artırabilirsen Monster'ın şu klavyesinde var. N11 veya Pazarama'dan alırsan ₺100 civarı kupon da bulabilirsin.

şu an kullandıgım klavye ile aynı tarz bir şey almak istiyorum şu ankini anlatayım: num pad yok, f1'den f12'ye kadar ,home, end, pgup ve pgdown o kısım var bunlar tkl olarak geçiyor sanırım. Bir de red switch oldugundan hatrı sayılır bir sesi var ama daha sessizi lazım ayrıyeten şöyle değişik bir alıskanlıgım var, z tusunun yanındaki tusu kullanan birisiyim ve baktıgım cogu klavyede o tusu görmüyorum hani belirli bi model olarak geçiyor mu bilmiyorum da yine sorayım dedim, tuş bu

Alıntıyı görüntüle
rampage claws'ta var bu dediğin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri