Kimin kullanacağına bağlı olarak NFC olmaması sorun yaratmayabilr. Örneğin ben anneme aldım bu telefonu herhangi bir bankacılık kimlik doğrulama işi yada edevlet doğrulama işi yok olsa da zaten ben yapıyorum ve kendi telefonumla yapıyorum.
bence saydıgın programlar ıcın yeterlı olur tıktokta belkı zamanla kasabılır tam bılmıyorum ıslemcının performansınıArkadaşlar babama almayı düşünüyorum alınır mı sizce? Babam sadece whatsapp, facebook, tel görüşmesi ve en çokta tiktok kullanıyor. Sizce işini görür mü?
kamerası ıphone kadar yeterlı degıldır pıl ıcın gecılebılır ama 10klık telefon cokta beklentın olmasın pil dısındaiPhone XR dan geçilir mi? 79 sağlığı var ve su gibi gidiyor asla dayanmıyor
Babanız için en iyi telefon budur. Hem bilindik marka sayılabilecek, hem de işlemcisi güçlü, kamerası da iyi sayılabilecek, f/p bir telefon. Oyun dışında (oyunlarda da orta ayarları görebilen) alınabilecek en iyi telefondur 10k ya.Arkadaşlar babama almayı düşünüyorum alınır mı sizce? Babam sadece whatsapp, facebook, tel görüşmesi ve en çokta tiktok kullanıyor. Sizce işini görür mü?
ben de bu sebeple paylastım ama taksıt olayını kaldırmıslar o kotu olmusBabanız için en iyi telefon budur. Hem bilindik marka sayılabilecek, hem de işlemcisi güçlü, kamerası da iyi sayılabilecek, f/p bir telefon. Oyun dışında (oyunlarda da orta ayarları görebilen) alınabilecek en iyi telefondur 10k ya.
Doğru ya kamerası kötü unutmuşum. Xr ın kamerası çok çok iyi ucuz 4k 60fps çeken Android bulsam geçmeyi düşünüyorum da pahalılarkamerası ıphone ıcın yeterlı degıldır pıl ıcın gecılebılır ama 10klık telefon cokta beklentın olması pil dısında
Telefon sizin zaten ölüydü, 79 şarjla tamamen ölmüş. Telefon genel anlamda güzel, taksit olması zaten ayrı güzel. 10k ya geçilir ama iPhone'den sonra sizi tatmin etmeyebilir.iPhone XR dan geçilir mi? 79 sağlığı var ve su gibi gidiyor asla dayanmıyor
Fotoğraf makinesi de alınabilir. Telefon şart değil bence eğer ucuz arıyorsanız. İşinizi daha iyi görür. 4K falan çekecekseniz.Doğru ya kamerası kötü unutmuşum. Xr ın kamerası çok çok iyi ucuz 4k 60fps çeken Android bulsam geçmeyi düşünüyorum da pahalılar
Enginar beyinli???Enginar beyinli birisi taksit var diye video ve içerik yapmış taksiti kaldırmışlar. Enginar beyinli işte... Ne kadar bunlara sövsen az.... IQ çok düşük bu ucubelerin.
Yok ya işlemcisi ve kamerası hala yeterli ama diğer her şey olarak evet ölü.Telefon sizin zaten ölüydü, 79 şarjla tamamen ölmüş. Telefon genel anlamda güzel, taksit olması zaten ayrı güzel. 10k ya geçilir ama iPhone'den sonra sizi tatmin etmeyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğraf makinesi de alınabilir. Telefon şart değil bence eğer ucuz arıyorsanız. İşinizi daha iyi görür. 4K falan çekecekseniz.
İphone 11'den geçtim memnunum ben.iPhone XR dan geçilir mi? 79 sağlığı var ve su gibi gidiyor asla dayanmıyor
evet ılgınc sekılde bu renge taksıt var ekledım lınke teskrEnginar beyinli???
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TAKSİT VAR ARKADAŞLAR SU YEŞİLİ MODELİNDE DELLENDİRMEYİN ADAMI