🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

Kimin kullanacağına bağlı olarak NFC olmaması sorun yaratmayabilr. Örneğin ben anneme aldım bu telefonu herhangi bir bankacılık kimlik doğrulama işi yada edevlet doğrulama işi yok olsa da zaten ben yapıyorum ve kendi telefonumla yapıyorum.

Arkadaşlar babama almayı düşünüyorum alınır mı sizce? Babam sadece whatsapp, facebook, tel görüşmesi ve en çokta tiktok kullanıyor. Sizce işini görür mü?
bence saydıgın programlar ıcın yeterlı olur tıktokta belkı zamanla kasabılır tam bılmıyorum ıslemcının performansını

iPhone XR dan geçilir mi? 79 sağlığı var ve su gibi gidiyor asla dayanmıyor

kamerası ıphone kadar yeterlı degıldır pıl ıcın gecılebılır ama 10klık telefon cokta beklentın olmasın pil dısında

Arkadaşlar babama almayı düşünüyorum alınır mı sizce? Babam sadece whatsapp, facebook, tel görüşmesi ve en çokta tiktok kullanıyor. Sizce işini görür mü?
Babanız için en iyi telefon budur. Hem bilindik marka sayılabilecek, hem de işlemcisi güçlü, kamerası da iyi sayılabilecek, f/p bir telefon. Oyun dışında (oyunlarda da orta ayarları görebilen) alınabilecek en iyi telefondur 10k ya.

Babanız için en iyi telefon budur. Hem bilindik marka sayılabilecek, hem de işlemcisi güçlü, kamerası da iyi sayılabilecek, f/p bir telefon. Oyun dışında (oyunlarda da orta ayarları görebilen) alınabilecek en iyi telefondur 10k ya.
ben de bu sebeple paylastım ama taksıt olayını kaldırmıslar o kotu olmus

kamerası ıphone ıcın yeterlı degıldır pıl ıcın gecılebılır ama 10klık telefon cokta beklentın olması pil dısında
Doğru ya kamerası kötü unutmuşum. Xr ın kamerası çok çok iyi ucuz 4k 60fps çeken Android bulsam geçmeyi düşünüyorum da pahalılar

Telefon sizin zaten ölüydü, 79 şarjla tamamen ölmüş. Telefon genel anlamda güzel, taksit olması zaten ayrı güzel. 10k ya geçilir ama iPhone'den sonra sizi tatmin etmeyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru ya kamerası kötü unutmuşum. Xr ın kamerası çok çok iyi ucuz 4k 60fps çeken Android bulsam geçmeyi düşünüyorum da pahalılar
Fotoğraf makinesi de alınabilir. Telefon şart değil bence eğer ucuz arıyorsanız. İşinizi daha iyi görür. 4K falan çekecekseniz.

Enginar beyinli birisi taksit var diye video ve içerik yapmış taksiti kaldırmışlar. Enginar beyinli işte... Ne kadar bunlara sövsen az.... IQ çok düşük bu ucubelerin.
Enginar beyinli???

1766336277291.webp

TAKSİT VAR ARKADAŞLAR SU YEŞİLİ MODELİNDE DELLENDİRMEYİN ADAMI

Telefon sizin zaten ölüydü, 79 şarjla tamamen ölmüş. Telefon genel anlamda güzel, taksit olması zaten ayrı güzel. 10k ya geçilir ama iPhone'den sonra sizi tatmin etmeyebilir.

Fotoğraf makinesi de alınabilir. Telefon şart değil bence eğer ucuz arıyorsanız. İşinizi daha iyi görür. 4K falan çekecekseniz.
Yok ya işlemcisi ve kamerası hala yeterli ama diğer her şey olarak evet ölü.
Fotoğraf makinesi biraz fazla olur iPhone un kamerası gerçekten çok güzel küçücük tek kamerayla bile bu kadar stabil, 4k60fps, canlı videolar çekebiliyor. Öyle bir Android olsa alırım ama 4k60fps çeken Androidler biraz pahalı

Geri