Maksimum 45 bin liraya kadar laptop önerisi

Reaksiyon skoru
0

Bu ikisi arasında kaldım casper donanım olarak çok daha mantıklı geliyor fakat nevopro p40 yeni model sanırsam ve casper olduğundan dolayı soru işaretlerim var. Maksimum 45 bin liraya kadar günlük işlerimi halledebileceğim hafif edit hafif oyun oynayabileceğim bir öneriniz varsa alabilirim.

Bu ikisi arasında kaldım casper donanım olarak çok daha mantıklı geliyor fakat nevopro p40 yeni model sanırsam ve casper olduğundan dolayı soru işaretlerim var. Maksimum 45 bin liraya kadar günlük işlerimi halledebileceğim hafif edit hafif oyun oynayabileceğim bir öneriniz varsa alabilirim.
Bulduğunuz laptoplarda ai işlemciler var. Bildiğim kadarıyla bunlar yapay zeka eğiyme gibi işlemlerde çok performanslı çalışıyor. Bilerek mi bu tarz işlemcili laptop seçtiniz. Oyun oynamaktan kastınız ne tarz oyunlar. Çünkü harici ekran kartları yok.

istanbul içi RTX 4050 ASUS TUF A15 ürünü satıyorum diğer modelleriyle kıyaslamayın 2024 ilk çeyreklerinde satışa çıkan yükseltilmiş modeldir kozmetik ve performans olarak sıfırdan farksız ürüne her türlü teste açığım düşünürseniz 41 bin düşünüyorum 15-20 gün maximum okulda kullanıldı temiz şekilde.

Kız arkadaşıma alacağım maksimum sims tarzı oyunlar diyebilirim.

istanbul içi RTX 4050 ASUS TUF A15 ürünü satıyorum diğer modelleriyle kıyaslamayın 2024 ilk çeyreklerinde satışa çıkan yükseltilmiş modeldir kozmetik ve performans olarak sıfırdan farksız ürüne her türlü teste açığım düşünürseniz 41 bin düşünüyorum 15-20 gün maximum okulda kullanıldı temiz şekilde.
5050 fiyatına 4050 :D

Sıfır şart değilse elimde I7 12700H RTX 4060 model Acer Nitro 5 laptop var 35’e verebilirim .Bir yıldır kullanıyorum ve derslerimden malum pek vaktim olmuyor kullanmak için. Sadece yaz tatilinde aktif olarak kullandım bazı hikaye oyunlarını deneme fırsatım olsun diye almıştım ama artık ihtiyacım yok. Sorunsuz sıfır ayarında bir laptop hala 1 sene garantisi bulunuyor .
Ekran 165hz ve IPS yani renkler gayet canlı geliyor ,hiçbir şekilde zorluk çıkarmadı zaten eskitmeye fırsatım bile olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,167
Üyeler
187,464
Son üye
mmaydin0144
Geri