bilici1461
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
her iki markaya da seasonic üretim yapıyor, asus ya da corsair arasında bir fark yok, marka fan boyluğu yapmanın hiçbir mantığı yok, bilgisiz konuşmamak lazım 
İkisinin de üreticisi Channel Well Technology adlı şirket. Ben 10 sene eski model rm850x kullandım tık demedi ne fan sesi ne coil whine vardı. 10 sene dolunca NZXT C1000 aldım ama almadan önce bu Asus Aura modelini almak istemiştim stok yoktu hiçbir yerde. NZXT C serisini de aynı şirket üretiyor bu arada. Corsair RMx, NZXT C serisi, ASUS Aura serisinden hangisi daha ucuzsa onu al geç aralarında kayda değer fark yok gayet kaliteliler, hepsinin 10 sene garantisi var, 0db özelliği var ve fan sesleri yok gibi.hocam ne kadar doğru bilmiyorumda tier list listesinde Corsair RMx daha önde yazıyor. ama sebebini bilmiyorum bu konu hakkında bilginiz var ise çok iyi olur ikisi arasında kalmıştım
teşekkürler
Delta'nın kaç sene garantisi var?2.500 e aldığım delta ile çekirdek çıtlatıp konuyu takip ediyorum![]()
Bilgim yok acıkcası 2500 TL'ye modüler böyle sağlam bir psu alınca sorgulama gereği duymadım. Kasa içinde çıkan dandik psuları bile yıllarca kullanan arkadaşlarım mevcutDelta'nın kaç sene garantisi var
Alakası yok. İki ünitenin platformları, hatta üreticileri dahi aynı değil. Kaldı ki Seasonic, bu iki markanın tüm modellerini üretmiyor. Corsair’in Seasonic üretimi modelleri neredeyse yok denecek kadar az.her iki markaya da seasonic üretim yapıyor, asus ya da corsair arasında bir fark yok, marka fan boyluğu yapmanın hiçbir mantığı yok, bilgisiz konuşmamak lazım![]()
Aynı yerin üretmesi bir şeyi değiştirmez RM-X serisi açıkça daha iyi.İkisini de aynı yer üretiyor.
Yine de kaliteyi aynı yapmıyor. İkisinin kullandığı platformlar, bileşenler farklı. Ki NZXT C serisinde ağır çuvalladı. Özellikle 2024 ve 2023'de.Yusuf yakın zamanda tedavi olmayı düşündün mü bana çok ciddi psikolojik sorunların var gibi geliyor. "hocam ne kadar doğru bilmiyorumda tier list listesinde Corsair RMx daha önde yazıyor. ama sebebini bilmiyorum bu konu hakkında bilginiz var ise çok iyi olur ikisi arasında kalmıştım" adam bana bunu sordu ve o cevabı yazdı öncesinde bir zahmet edip neye cevap olarak yazılmış onu oku ya da konunun ilk başını oku.