İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

epomaker de eminim iyi klavyedir, burada artık ufak tefek farklara göre kendi tercihinize göre seçim yapmak kalıyor, konuya da bir güncelleme getireyim, bir arkadaşımın klavyesi arızalandı, servise yolladı bakalım ne sonuç çıkacak ben de merakla bekliyorum
ne arızası çıkmış

ne arızası çıkmış
Bağlanmıyormuş bir türlü, birisi de bağlantı kopup duruyor yazmış ama onun sorununu çözmüşler heralde

bende bi sorun yok, sende var mı :D

Bağlanmıyormuş bir türlü, birisi de bağlantı kopup duruyor yazmış ama onun sorununu çözmüşler heralde

bende bi sorun yok, sende var mı :D
yok benimde sadece en üst kasası sağ üst kısmı tam takılmamış çok fazla çekince oynuyo ama sorun değil o

Aula Hero 84'e benziyor. Onun bir de RGB şeridi vardı. Güzel bir model olmuş. Elinize sağlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kalvyeden aldım aldığım gün sarardı
Yok yani bi 20 dakka falan sesine baktım sadece böyle oldu.
1000060687.webp
1000060686.webp
1000060685.webp
1000060683.webp

Klavyeyi alıcak arkadaşlarım klavyede hoçbir sıkıntı yok fakat klavyenin yanında gelen bezle klavyeyi sildiğiniz zaman klavye kararıyo görselleri yukarda. Satıcı ilk klavyeyi hemen değiştirdi sağolsun. Sanırsam kendisininde bundan haberi yok atayıp söyliycem. Tuşları tek tek söküp ıslak mendille silince çıkıyo ama baya bi uğraştırıyo. SAKIN KUTUNUN İÇINDEN ÇIKAN BEZİ KULLANMAYIN.

Klavyeyi alıcak arkadaşlarım klavyede hoçbir sıkıntı yok fakat klavyenin yanında gelen bezle klavyeyi sildiğiniz zaman klavye kararıyo görselleri yukarda. Satıcı ilk klavyeyi hemen değiştirdi sağolsun. Sanırsam kendisininde bundan haberi yok atayıp söyliycem. Tuşları tek tek söküp ıslak mendille silince çıkıyo ama baya bi uğraştırıyo. SAKIN KUTUNUN İÇINDEN ÇIKAN BEZİ KULLANMAYIN.
iyi bari doğrudan değişim yapmaları iyi haber

klavyeyi bu kir tutma muhabbetinden bir iki gün önce sipariş verdim ve kullanıyorum, farkettim ki klavyenin keycapleri acayip yapışkan ve kir, tozu tutuyor. (bezde boya atması olduğu için karartma yapması normal gibi) klavyenin 8000mah bataryası vardı ama dün fullken kullandım ve bir günde %20 şarjı gitti anlamadım.

klavyeyi bu kir tutma muhabbetinden bir iki gün önce sipariş verdim ve kullanıyorum, farkettim ki klavyenin keycapleri acayip yapışkan ve kir, tozu tutuyor. (bezde boya atması olduğu için karartma yapması normal gibi) klavyenin 8000mah bataryası vardı ama dün fullken kullandım ve bir günde %20 şarjı gitti anlamadım.
manyetikte şarj daha hızlı tükeniyor, 4000mah akko mod007b'de neredeyse 2günde bir şarj ediyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri