❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Bu cashback olayına güvenen var mı? Daha önce alan? ASUS ve MSI vermişti ama Gigabyte markasını bilemiyorum.

3080ti mı daha iyi yoksa 9060xt 16gb mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cashback olayına güvenen var mı? Daha önce alan? ASUS ve MSI vermişti ama Gigabyte markasını bilemiyorum.
Asustan aldım ben 2000-3000 civarı 2-3 ay içinde yattı param banka hesabıma

cashback'ten nasıl faydalanılıyor

Aşağıdaki linkteki promosyon ile 1955 TL iade geliyor. 14 gün sonra başvuruyorsunuz, yaklaşık 2 ay sonra ücret iadesi alıyorsunuz. Ekran kartı ihtiyacı olanlar değerlenirebilirler. Ram fiyatlarındaki çılgınlık ekran kartlarına yansımanın eşiğindeyken iyi fiyata geliyor bence.

Alıntıyı görüntüle
nvidia tarafında bir şeyler varmı

İşlemci odaklı oyunlar oynuyorum, yine de alınır mı?
Ryzen 7 7800x3d rx 6600 xt sistemim var.

bonusa vardı ben 9 taksitle aldım ama şuan ihtiyacım kalmadığı için iptal ettim yüksek ihtimal rx 9070 ekran kartımı tutacağım
rx 6800 vardı neden aldım bilmiyorum da dursun kenarda 9 ayda öder geçerim :D ben kredi kartı kullanmıyorum annemden geçiyorum kullansam patlarım her ay ben :kekw: :kekw:

Garanti bonus ile 1100 tl de bonus geldi. Ben amazondan incehesap satıcısından aldım umarım cashback sorun olmaz. Kart 15300 liraya geldi bana hem de 9 taksitle.

iptal ettiğim stok geldi ihtiyacı olan bence alsın 1-2 aya 20k altına olma ihtimali yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,869
Üyeler
186,804
Son üye
essek cocuk
Geri