❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Reaksiyon skoru
19
Aşağıdaki linkteki promosyon ile 1955 TL iade geliyor. 14 gün sonra başvuruyorsunuz, yaklaşık 2 ay sonra ücret iadesi alıyorsunuz. Ekran kartı ihtiyacı olanlar değerlenirebilirler. Ram fiyatlarındaki çılgınlık ekran kartlarına yansımanın eşiğindeyken iyi fiyata geliyor bence.

1766423682912.webp

DDR 4 sisteme ve 6650 xt ye sahibim sizce geçmeye değermi
Aşağıdaki linkteki promosyon ile 1955 TL iade geliyor. 14 gün sonra başvuruyorsunuz, yaklaşık 2 ay sonra ücret iadesi alıyorsunuz. Ekran kartı ihtiyacı olanlar değerlenirebilirler. Ram fiyatlarındaki çılgınlık ekran kartlarına yansımanın eşiğindeyken iyi fiyata geliyor bence.

Alıntıyı görüntüle

3070 ti veya 3080mi geçsem kararsız kaldım
İhtiyacın varsa ve verdiğin paraya değer bir fps artışı varsa ki bunu youtubedan videolardan görebilirsin geçebilirsin. Ama bence kritik nokta ihtiyacın olması.

Fiyat aynı ama satıcı değişti amazon değil incehesap oldu. Yine geçerli olur mu kampanya bilgisi olan var mı

İhtiyacın varsa ve verdiğin paraya değer bir fps artışı varsa ki bunu youtubedan videolardan görebilirsin geçebilirsin. Ama bence kritik nokta ihtiyacın olması.
2 k monitor almak istiyorum da işlemci yeter 12400 f var ama ekran kartı düşük kalıyor

Fiyat aynı ama satıcı değişti amazon değil incehesap oldu. Yine geçerli olur mu kampanya bilgisi olan var mı
Olur kampanyaya incehesap da dahil ben 1 hafta maddi incehesap aldım 18.600 den.
N11 üzerinden incehesaptan 18.600 e 6 taksit aldım.bu daha mantıklı oldu 9 taksit..alanlara hayırlı olsun güzel taksit var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri