❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Aorus cashback yazınca İnternet sitesinden tüm detaylar yazıyor yapman gereken şeylerle ilgili. 15 gün sonra yapmak gerekiyor kaydı.
bunu mu diyordunuz ben bonus için dedim :d

Satıcı incehesap görünüyordu. 9 taksitle aldım. Umarım para geri alma olayında sıkıntı yaşamayız.

Rx 6600 8 gb'dan geçtim.

Bu kart Gta 6 açar mı? :D
Herhangi bir sorun çıkmayacak bence. Asus cashback aldım bir kaç defa sorun olmadı, sistem bunlarda da aynı işliyor.

STOK geldi bu arada kampanyalı

Satıcı incehesap görünüyordu. 9 taksitle aldım. Umarım para geri alma olayında sıkıntı yaşamayız.

Rx 6600 8 gb'dan geçtim.

Bu kart Gta 6 açar mı? :D
Açmaz hocam. Sen indirimdeki r7 240ı kaçırdın. Keşke onu alsaydın. 😅.
Hayırlı olsun. Güzel kart. Ben de laptop aldım. Yılı kapattık

Dün alıp almamak konusunda çok kararsızdım ama dün geceye özel ekstra bonusta 210₺ bonus vardı kampanyaların dışında ve birde ilk ödemede garanti pay'e aktardı taksitsiz seçmişim 2. de aktarmadı onuda tam anlamış değilim total olarak 14975₺'ye denk geliyor geri vereceği bonusları ve cashback'i dahil edince günlerdir amazonda bir kart indirimi düşsün diye bekliyorum sanırım 1080p için daha üstünü almaya da gerek yok işimi fazlasıyla görecektir.

Mükemmel fiyat. 16gb belleği ile de bana göre rakipsiz 1080p'de. Modlu Skyrim falan oynamak isteyenler için bulunmaz nimet.

bu yazılı kurallar bakınca, cashback vermemek için ali cengiz oyunu oynayamazlar dimi :D
Ekran görüntüsü 2025-12-23 001121.webp

rx 6600den gecsem ıslemcıyı ne almam gerekıyor. + olarak anakart ne olması lazım. Guncel ıslemcı r5 5500

Geri