🔥İndirim Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr 249,00 TL

Ne alabiliriz başka
Onun bir şey bildiği yok, işlemciyi ısıtmadan çıkarmaya çalışırsan tabi yapışır her macunda. Arkadaş iş bilmediği için yapışık kalmış. 4-5 kere söktüm mx4 sürülü işlemciyi, yapışmayla alakası yok. Mx6 daha koyu olduğu için ömrü mantıken daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum. Derece olarak mx6 mx4'e göre bende 1-2 derece daha iyi sonuç verdi.

2 gün önce hepsiburada da 20 gramı 508 liraydı , o daha mantıklı bence

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Zaten senede bir değiştirecen 20gr ne yapacak birader kenarda kurutup müsriflik etmeye ne gerek. İşlemcide Max 2gr kullanacaksın zaten.
Ağzını sıkı kapatırsanız ve güneş görmeyen yere koyarsanız uzun yıllar kurumadan dayanıyor, ayrıca artık herkesin en az bir bilgisayarı var, bizim evde toplam 5 pc var. Yani müsriflikle alakası yok. 4 grama 250 vermek bana saçma geliyor o yüzden, sen istersen verebilirsin.

Bu ürün varken diğerlerine bakmanız mantıksız gibi bence, yani 1 gram ama testlerde açık ara lider macun bu iken soğutma için başka alternatiflere yönelmek saçma geliyor bana..

Bu ürün varken diğerlerine bakmanız mantıksız gibi bence, yani 1 gram ama testlerde açık ara lider macun bu iken soğutma için başka alternatiflere yönelmek saçma geliyor bana..
Çok pahalı bu bence ayrıca noctua'nın termal macunu daha iyi diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri