Pahalı ama noctua h1Ne alabiliriz başka
Pahalı ama noctua h1Ne alabiliriz başka
Onun bir şey bildiği yok, işlemciyi ısıtmadan çıkarmaya çalışırsan tabi yapışır her macunda. Arkadaş iş bilmediği için yapışık kalmış. 4-5 kere söktüm mx4 sürülü işlemciyi, yapışmayla alakası yok. Mx6 daha koyu olduğu için ömrü mantıken daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum. Derece olarak mx6 mx4'e göre bende 1-2 derece daha iyi sonuç verdi.Ne alabiliriz başka
Zaten senede bir değiştirecen 20gr ne yapacak birader kenarda kurutup müsriflik etmeye ne gerek. İşlemcide Max 2gr kullanacaksın zaten.2 gün önce hepsiburada da 20 gramı 508 liraydı , o daha mantıklı bence
yapışması normal amd stok fanda oluyor genelde hafif döndürüp çıkarmanız lazımAsla tavsiye etmiyorum işlemciniz resmen sogutucu blokla yapış masına neden oluyor.
daha yok ön siparişMx7 tr de varmı sarış?
Kesinlikle hocam. Bende kullandım bu macunu çok daha iyi mx4 çöpünden(pump out yapıyor diye böyle söyledim)https://www.gelbura.com/id-cooling-...ahip10-5-w-m-k-termal-macun-pd-TET46809203544 ben yıllardır bu ürünü kullanıyorum tavsiye ederim 2 yıl sonra bile yenilemek icin baktıgımda erimiş olmuyor macun hala duruyor işlemcide piyasadaki ürünlere göre cok daha iyi
Ağzını sıkı kapatırsanız ve güneş görmeyen yere koyarsanız uzun yıllar kurumadan dayanıyor, ayrıca artık herkesin en az bir bilgisayarı var, bizim evde toplam 5 pc var. Yani müsriflikle alakası yok. 4 grama 250 vermek bana saçma geliyor o yüzden, sen istersen verebilirsin.Zaten senede bir değiştirecen 20gr ne yapacak birader kenarda kurutup müsriflik etmeye ne gerek. İşlemcide Max 2gr kullanacaksın zaten.
alakası yok kardesım herseferinde aynı oluyoryapışması normal amd stok fanda oluyor genelde hafif döndürüp çıkarmanız lazım
Çok pahalı bu bence ayrıca noctua'nın termal macunu daha iyi diye biliyorum.Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu ürün varken diğerlerine bakmanız mantıksız gibi bence, yani 1 gram ama testlerde açık ara lider macun bu iken soğutma için başka alternatiflere yönelmek saçma geliyor bana..