❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

zotac rtx 4060 8gb çif fanlı modelden geçirlir mi ileriye dönük r5 5600 işlemci var

Bizim milletin malı kıymetlidir. Şu hale bak !
Fiyatları bu şekilde belirlemeleri normal 1-2 aya 20k altına satılacağını sanmıyorum ram krizi düzelmezse bana kalsa ikinci el bu fiyatlara alacağıma bu kampanyayı değerlendiririm daha mantıklı

500ü gördüm de diğer 500 ve 100 nasıl oluyor
e-ticarete 1000 TL varandan 500 TL geliyor
amazon.com.tr de 500 TL
e-ticaret alışverişlerine 600 TL diye başlayan bir kampanya var alışveriş başı 100 TL veriyor
Toplam 1100 oluyormuş ben halen kararsızım ekran kartımı piyasası yükselince satmayı düşünüyorum bunu da kullanırım diye düşünüyorum ama satmayıp daha iyiden kötüye geçmekte mantıksız gib

e-ticarete 1000 TL varandan 500 TL geliyor
amazon.com.tr de 500 TL
e-ticaret alışverişlerine 600 TL diye başlayan bir kampanya var alışveriş başı 100 TL veriyor
Toplam 1100 oluyormuş ben halen kararsızım ekran kartımı piyasası yükselince satmayı düşünüyorum bunu da kullanırım diye düşünüyorum ama satmayıp daha iyiden kötüye geçmekte mantıksız gib
Hocam, AORUS’ta yetkili satıcılar arasında amazon.com.tr görünüyor ama ürünün satıcısı İncehesap.
Sizce AORUS bu durumu kabul eder mi?
Daha önce Amazon üzerinden İncehesap’tan bir ürün aldığımda, fatura İncehesap’ın kendi web sitesinden yapılmış satış gibi kesilmişti. Bu durum kampanya tarafında bir sıkıntı çıkarır mı diye kafam karıştı.
Eksta olarak incehesap’tan alanların faturasında bedel 19.399 TL olarak geçecek. :)

Hocam, AORUS’ta yetkili satıcılar arasında amazon.com.tr görünüyor ama ürünün satıcısı İncehesap.
Sizce AORUS bu durumu kabul eder mi?
Daha önce Amazon üzerinden İncehesap’tan bir ürün aldığımda, fatura İncehesap’ın kendi web sitesinden yapılmış satış gibi kesilmişti. Bu durum kampanya tarafında bir sıkıntı çıkarır mı diye kafam karıştı.
Eksta olarak incehesap’tan alanların faturasında bedel 19.399 TL olarak geçecek. :)
incehesapta yazıyor sanki kampanya da

incehesapta yazıyor sanki kampanya da
AORUS satış yapılan platforma bakmayıp, fatura da firma bakıyorsa doğrudan incehesap orijinal faturası kesilecek. amazon logosu falan olmayacak o halde geçerli gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,114
Üyeler
187,453
Son üye
Fatihgns
Geri