R5 5600 alsan yeter bence.rx 6600den gecsem ıslemcıyı ne almam gerekıyor. + olarak anakart ne olması lazım. Guncel ıslemcı r5 5500
Fiyatları bu şekilde belirlemeleri normal 1-2 aya 20k altına satılacağını sanmıyorum ram krizi düzelmezse bana kalsa ikinci el bu fiyatlara alacağıma bu kampanyayı değerlendiririm daha mantıklıBizim milletin malı kıymetlidir. Şu hale bak !
rahat besler mıR5 5600 alsan yeter bence.
500ü gördüm de diğer 500 ve 100 nasıl oluyor500+500+100 kampanyası varmış evet bir tık iptal ettiğime pişman oldum gibi![]()
e-ticarete 1000 TL varandan 500 TL geliyor500ü gördüm de diğer 500 ve 100 nasıl oluyor
Rahat besler hocam ben o şekilde kullanıyorum sıkıntı olmuyor.rahat besler mı
Hocam, AORUS’ta yetkili satıcılar arasında amazon.com.tr görünüyor ama ürünün satıcısı İncehesap.e-ticarete 1000 TL varandan 500 TL geliyor
amazon.com.tr de 500 TL
e-ticaret alışverişlerine 600 TL diye başlayan bir kampanya var alışveriş başı 100 TL veriyor
Toplam 1100 oluyormuş ben halen kararsızım ekran kartımı piyasası yükselince satmayı düşünüyorum bunu da kullanırım diye düşünüyorum ama satmayıp daha iyiden kötüye geçmekte mantıksız gib
incehesapta yazıyor sanki kampanya daHocam, AORUS’ta yetkili satıcılar arasında amazon.com.tr görünüyor ama ürünün satıcısı İncehesap.
Sizce AORUS bu durumu kabul eder mi?
Daha önce Amazon üzerinden İncehesap’tan bir ürün aldığımda, fatura İncehesap’ın kendi web sitesinden yapılmış satış gibi kesilmişti. Bu durum kampanya tarafında bir sıkıntı çıkarır mı diye kafam karıştı.
Eksta olarak incehesap’tan alanların faturasında bedel 19.399 TL olarak geçecek.![]()
AORUS satış yapılan platforma bakmayıp, fatura da firma bakıyorsa doğrudan incehesap orijinal faturası kesilecek. amazon logosu falan olmayacak o halde geçerli gibiincehesapta yazıyor sanki kampanya da
6650 xte 2 kda bazı oyunları rahat oynatıyor çok ilginçBuyrun size videolu cevap vereyim
katıldım bende kampanyalara ama direk hesaba yansıyor mu bonus yoksa biraz sürüyor mu ?bonusflaş kampanyalarına gir amazon yaz 3-4 tane kampanya var hepsine katıl