S26u almaya karar verdim fiyat anketi ve özellikleri

512gb 26u

• Oy kullanan toplam üye
    29

ayranli_tuz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
880
ekran
m14 panel 2600 nit parlaklık privacy display özelliği var muhtemelen 10 bit qhd+
işlemci
8 gen 5 for galaxy (a19 prodan daha güçlü)
pil
5200 mah işlemci ve ekran daha verimli olacağı için fark edilir şekilde pil ömrü uzayacak
kamera
%47 daha fazla ışık alacak az ışıklı ortamda diyorlar ama major yükseltme yok gibi geldi bence yeterli
ön kamerası daha geniş açıda fotoğraflar çekebilecek selfie çubuğu kullanmanıza gerek kalmayacak diye bir şey görmüştüm
kalem hala var
tasarım biraz daha yuvarlatılmış ön kamera deliği birazcık daha büyük kamerada a36 gibi çerçeveye alınmış biraz daha alan kazanmak için
işlemci ,ekran, tasarımın biraz daha yuvarlak olması ,aldığımda 25 ultradan 1 yıl fazla güncelleme alacak olması beklememe neden olan etkenlerdi

Son düzenleme:
82 bine 2 gun once s25u aldım. s26 u bence fold7 parasına cıkar min. 116 k falan olur. baktım o tutara cıkamayacam yapıstırdım s25u yu

kötü yapmışsın ya amazonda satıcı amazon com tr 79kya 512 gb var(o bile pahalı yakın zaman önce 73kya vardı)
kanka benım ıcıme sınmıyor ya cok ornekle karsılastım yenılenmıs telefon atan mı dersın ımeı klonlanan mı dersın vs vs . en azından hafızam az kafam rahat ya

kanka benım ıcıme sınmıyor ya cok ornekle karsılastım yenılenmıs telefon atan mı dersın ımeı klonlanan mı dersın vs vs . en azından hafızam az kafam rahat ya
kötü satıcı olsa ben de almam amazon orijinal satıcı mediamarkttan daha fazla güven veriyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1766487242308.webp

oylardaki çekişmeye bak be :D

Ne mi yapmalısın ? Telefon için cebinde 100 bin civarı (kötü ihtimale karşılık) para tutmalısın.

Ne mi yapmalısın ? Telefon için cebinde 100 bin civarı (kötü ihtimale karşılık) para tutmalısın.
110kya çıkacak sanırım 6-7 sene boyunca işime yatırım olduğu için pek umrumda değil
şu ön anketle kod alma olayını araştırıyorum

Samsung telefonlarda microssd kart bölümü yokmu,neden hafızayı dert ediyorsunuz?

Samsung telefonlarda microssd kart bölümüa yokmu,neden hafızayı dert ediyorsunuz?
Kaldırdılar bir noktadan sonra artık özellikle bakmalıyız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm Androidler için geçerli

Geri