Tier List Ağlatan 9070 XT!

Çip ısları yüksek olabilir bu normal önemi olan ana sıcaklık çipler 85/90//95 vs oluyor hep gördüm denk geldim bizzat
Sıfır kart icin 96 derece normal değil. Bunun sebebi sessiz fan ayarından kaynaklı zaten.
85 normal ama 95 vramlerin ömründen yer. Ana sıcaklık ayrı vram sıcaklığı ayrı. Vram den kaynaklı arıza yasayınca ana sıcaklığın hiçbir anlamı kalmaz.

Fan ayarı yapmalı arkadaş, sessiz modda olduğu icin o dereceleri goruyormus yoksa 75civarı kullanıyorlar.

Güzel günlerde kullan kardeşim benim daha iyileri hepinizin olsun en iyilerine layıksınız bence ısı değerleri cidden iyi millet Xfx kötü filan der ama markayı bilmeyeler markanın kalitesini bilmeyenler konuşur fiyat performans konusunda evet bence de gayet iyi kart umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsın 9070xt fiyatına göre performansı süper
Adamın hasıdir reis 🫵🤩

Yok Kral ya. Yazılım konusunda çok geride. Hangi oyuna girersem gireyim sabit 330 watt çekiyor. Bir de CV var.
Fps yi boşta sabitlemeyi denedin mi ? amd chill açarsan boşta ve yükte max fpsyi ayarlayabilirsin cw nin ana kaynağı uçuk fpsler ve 330w sabit çekmesinin tabii.

Fps yi boşta sabitlemeyi denedin mi ? amd chill açarsan boşta ve yükte max fpsyi ayarlayabilirsin cw nin ana kaynağı uçuk fpsler ve 330w sabit çekmesinin tabii.
Geri iade ettim hocam. Aman uzak dursun valla soğudum yaav

Sıfır kart icin 96 derece normal değil. Bunun sebebi sessiz fan ayarından kaynaklı zaten.
85 normal ama 95 vramlerin ömründen yer. Ana sıcaklık ayrı vram sıcaklığı ayrı. Vram den kaynaklı arıza yasayınca ana sıcaklığın hiçbir anlamı kalmaz.

Fan ayarı yapmalı arkadaş, sessiz modda olduğu icin o dereceleri goruyormus yoksa 75civarı kullanıyorlar.
Standart base veriler ile hotspot sıcaklıkları ben çok gördüm 90/85/95 vs onlarca sistem topladım Rtx 5080 ler / 9070xt ler birçok modelde bu sıcakları gördüm hatta 2 farklı 5080 li sistemde çip sıcaklığı 90 filandı oyunda test ettik ekran kartları 60 derecelerde geçiyordu ve fanlar çok sessiz di
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamın hasıdir reis 🫵🤩
Sağolun hepinizi seviyorum 😍

Bir şey sorucam bende benim 9060xt yi test edeyim hangi program hangi ayarlarda olmalı varmı bilgi vericek 👑

@_Emir hocam ufak fan ayarı yapabilirisniz oyunlarda tam yükte vramler biraz daha serin çalışsın diye. reddite de bakabilirsiniz çoğu kullanıcı sessizlikten dolayı fanların devreye girmediğini ya da cok dusuk rmp de dondugunu yazmış.
fanları %10/20 arttırarak daha sağlıklı derecelerde kullanabilirisniz.

1 seneye yakın 6700xt merc kullandım. Soğutma olarak çok iyiler ama görünüş olarak biraz garipler 😄

Gerek yok hocam.5070ti 5080 den sonra bi şans vermek istedim ama yok. 😊
Bu konuda benim kafam da çok karışık, bu hafta içinde bi' kart alıcam ama 9070XT NITRO+ ile INNO3D 5070TI arasında kaldım şu an bütçe olarak.
Arada 10K var, takside bölünce 9AY için 10K çok etki etmeyecek ama almazsam sonradan pişman olur muyum onu düşünüyorum. Çünkü sonradan satmak vs de sıkıntı olacak. Fiyatlarda artarsa ötekini de alamama durumu var.

Geri