Çok ucuz termal macun onerir misiniz?

Reaksiyon skoru
111
Merhabalar, eski sistemimde kullanmak, eski sistemlerde deney, çalışma için idareten bir termal macun alacağım. Çok ucuz standart soğutma sağlayabilecek termal macun önerir misiniz?
Ayrıca 30gr olanlar var alsam içinde kuruyor mu tekrar tekrar kullanabilir miyim? Fiyat uygunluğu önemli kalitesi 10 üzerinden 4 yeterli teşekkürler.

Merhabalar, eski sistemimde kullanmak, eski sistemlerde deney, çalışma için idareten bir termal macun alacağım. Çok ucuz standart soğutma sağlayabilecek termal macun önerir misiniz?
Ayrıca 30gr olanlar var alsam içinde kuruyor mu tekrar tekrar kullanabilir miyim? Fiyat uygunluğu önemli kalitesi 10 üzerinden 4 yeterli teşekkürler.
mx4 alsan yeterli çok ta kalitesiz alma :D

4 gram 4 kere kullanabilirsin ama güzel sakla.

mx4 alsan yeterli çok ta kalitesiz alma :D

4 gram 4 kere kullanabilirsin ama güzel sakla.
Çok pahalı ama ciddiyim :D
Mesela şu hiç mi iş görmez hocam ya? https://www.akakce.com/termal-macun...4-buyuk-gri-30-gr-1-8w-fiyati,1536627843.html

4 gram için iyi fiyat bu arada 4 kere kullanacaksın sonuçta 4 yıl götürecek seni :D
Olsun yine de pahalı. Asıl sistemime kullanmayacağım ki. 15 yıllık sistemim var onu ayağa kaldırmaya çalışıyorum. Yani pc açılsın yeterli. Soğutma performansı olarak dediğim gibi 10 üzerinden 3-4 yeterli bir puan

Olsun yine de pahalı. Asıl sistemime kullanmayacağım ki. 15 yıllık sistemim var onu ayağa kaldırmaya çalışıyorum. Yani pc açılsın yeterli. Soğutma performansı olarak dediğim gibi 10 üzerinden 3-4 yeterli bir puan
Yani al o zaman :D

Yani al o zaman :D
Hocam hep denk geliyoruz seviyorum seni ahahaha. termal macun 30gr içinde kurur mu? tekrar tekrar kullanılabiliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fena değil kardeşimin eski sistemi için almıştım gayet ideal gidip i5 3470 e mx6 falan sürcek halim yok işlemciden pahalı oluyor :D
Aynı mantık. Benim işlemci zaten 50 lira falan şuan ederi :D :D :D

Hocam hep denk geliyoruz seviyorum seni ahahaha. termal macun 30gr içinde kurur mu? tekrar tekrar kullanılabiliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı mantık. Benim işlemci zaten 50 lira falan şuan ederi :D :D :D
hava almazsa kurumaz :D bende seviyorum seni saygılar sevgiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri