koylupenguen
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
- Konu Sahibi Konu Sahibi
gelecek ay için eklendi, farklı önerileri olanlar belirtebilir.papara da açıldı onu da ekleyebilirsiniz
gelecek ay için eklendi, farklı önerileri olanlar belirtebilir.papara da açıldı onu da ekleyebilirsiniz
şuan yokApple music için cashback veren uygulama var mı?
sanki başka birisi daha yapıyordu bunu[--₺] Maksimum kazanç miktarı
Dijital Cüzdanlar Netflix Spotify Gain HBO Max Tabii YouTube Premium Steam Tami %60
[180₺]%60
[60₺]%60
[90₺]%60
[140₺]- %50
[75₺]- Papel %50
[60₺]%50
[60₺]- - - %50
[60₺]- Nays %50
[100₺]%50
[50₺]%50
[--₺]- - %50
[50₺]%30
[100₺]İstanbulkart %40
[75₺]%40
[75₺]%40
[75₺]%40
[75₺]- %40
[75₺]- Uption 80₺ 50₺ 150₺ 70₺ 99₺ 50₺ -
Uyarı: Satın alım yapmadan önce mutlaka resmi kampanya sayfasını kontrol ediniz.
Merhabalar,
Mevcut tabloya bakıldığında, bu ay için en avantajlı seçenek Tami gibi görünmektedir. Geçtiğimiz ay ön plana çıkan Moneytolia tarafında ise
kampanyalarda ciddi bir azalma söz konusudur. Sipay ise değişken koşulları nedeniyle listeye dahil edilmemiştir.
Cashback oranlarını karşılaştırmak için çok fazla sorun ve karmaşa yaşandığını ve düzenli şekilde tablo paylaşılmadığı için geliştirdiğim proje;
Nakit hiçbir bir kâr amacı olmadan geliştirilmiştir, bu nedenle hiçbir reklam ve üyelik sistemi bulunmamaktadır. farklı fikir ve önerilerinize açığım.
Cashback verileri kaynağı nakit.
Eskiden yapan arkadaşlar 1 ay paylaşıp 2. ay paylaşmadığı için güncel olarak bu konuyu güncelleyerek devam edeceğim.sanki başka birisi daha yapıyordu bunu
parolapara yokmu bu sefer
anladım yakın zamandaEskiden yapan arkadaşlar 1 ay paylaşıp 2. ay paylaşmadığı için güncel olarak bu konuyu güncelleyerek devam edeceğim.
Parolapara;
Alıntıyı görüntüle
gelecek ay için eklenecekler listesine alındıanladım yakın zamanda
paycelli ekleme şansın varmı işime yarayacak
Sanırım pazartesiden (yarın) itibaren kademeli olarak açılacak, mobilden bildirim göndermişlerdiPapara sanırım daha online alışverişe açılmadı değil mi ?
tami güvenli midir???
Amazon prime ödeyen yok mu hem youtube hem amazon prime için bir uygulama lazım sipay kullanıyordum ama patladı orası