Anne babaya Redmi 14C 9.999Tl alınır mı

Hashuss

80+
Reaksiyon skoru
6
Mediamartk mağazasında Redmi 14c 9.999Tl günlük kullanımda uzun yıllar götüren bir cihaz mı

önerileriniz bekliyorum (fiziksel olarak gidip alma taraflarları o yüzden mağazadan alabileceğim önerilere açığım)

Bence redmi serisinden uzak durun koydukları işlemciler hep eski kötü performanslı anne babaya bile olsa 1-2 yıl sonra performansı düşer

Hocam 12k ya samsung a26 veya realme 12+ en mantıklı telefonlar
A26 direk çok uzun ömürlü bir makine

Mediamartk mağazasında Redmi 14c 9.999Tl günlük kullanımda uzun yıllar götüren bir cihaz mı

önerileriniz bekliyorum (fiziksel olarak gidip alma taraflarları o yüzden mağazadan alabileceğim önerilere açığım)
O bütçelede alacağın telefonlarda Helio G99 benzeri 2 yıl bile dolmadan külüstüre dönen işlemciler olur. O fiyata en mantıklısı Nothing Phone 1 olur ama ille de o bütçede kalınacak ise.

13C telefonum var sobaya atıp yakmama az kaldı.Sakın C serisi telefonlara bakma.Hatta sen direkt Xiaomi markasına bakma.

Alınmaz Redmi zaten berbat sonunda C olanları daha da berbat.

Samsung A17 5G bak mümkünse.

Kendim de redmi kullanıyorum fakat imkan varsa anne babana başka marka al en kötü reklamlarıyla osuyla busuyla uğraşmasınlar. C modelleri zaten en baz model erkenden ömrü bitebilir.

cmf phone 1 veya realme 12 4g bakabilirsiniz. a17 öneren arkadaşlar için söylüyorum one ui güncellemeleri telefon için ağır geliyor feci bir şekilde kasıyor ana ekranda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayriyeten redmi alınacaksa pro+ alınır aşağısı çok kötü özellikle c serisi alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,126
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri