Oğuzhan'
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 230
Yaşını bilmediğim için emin olmamakla birlikte henüz üniversite okumadıysan, çoğu bölümlerde tablet çok işe yarar. Tabletin markası modeli tamamen sana bağlı. s11 vs. öven kişiler de çok haklı ancak ben kendi adıma konuşayım, hemen hemen tüm Apple cihazlarına sahibim ve çok iyi bir ekosistemleri var, bir yandan MacOS cihazımda işlem yaparken diğer yanda iPad üzerinden farklı bir işi yapıp milisaniyelik hızlarla bu iki işi çok rahat birleştirebiliyorum. En basitinden telefondan kopyaladığım bir yazıyı, fotoğrafı vs. mac veya ipadimde yapıştırabiliyorum. Bu bile yeterince ipad almama sebep oldu. Evet ekran olarak bütçen varsa kesinlikle Pro öneririm. Bende air var 60hz olması gözüm alıştığı için rahatsız etmiyor. Yukarda bir arkadaş Split Screen desteklemiyor gibi bir şey yazmış tam anlamadım kusura bakmasın ama iPadOS 26 ile cihaz tamamen macOS'a dönebiliyor. O kadar detaylı split screen muhabbeti olabiliyor. Eğer bütçeni artırırsan bir de yanına klavyeli kılıfını alırsan cihaz tamamen Macbook gibi oluyor. Zaten aynı işlemciyi kullanıyorlar diye biliyorum.
Kısaca apple ekosistemini kullanıyorsan ve tablet almak istiyorsan ipad al, model olarak air ve pro dışında pek bilgim yok o yüzden ona yorum yapmıyorum.
Kısaca apple ekosistemini kullanıyorsan ve tablet almak istiyorsan ipad al, model olarak air ve pro dışında pek bilgim yok o yüzden ona yorum yapmıyorum.