IPad Alsam Mı Diye Düşünüyorum, Gereksiz Gibi De Geliyor...

Yaşını bilmediğim için emin olmamakla birlikte henüz üniversite okumadıysan, çoğu bölümlerde tablet çok işe yarar. Tabletin markası modeli tamamen sana bağlı. s11 vs. öven kişiler de çok haklı ancak ben kendi adıma konuşayım, hemen hemen tüm Apple cihazlarına sahibim ve çok iyi bir ekosistemleri var, bir yandan MacOS cihazımda işlem yaparken diğer yanda iPad üzerinden farklı bir işi yapıp milisaniyelik hızlarla bu iki işi çok rahat birleştirebiliyorum. En basitinden telefondan kopyaladığım bir yazıyı, fotoğrafı vs. mac veya ipadimde yapıştırabiliyorum. Bu bile yeterince ipad almama sebep oldu. Evet ekran olarak bütçen varsa kesinlikle Pro öneririm. Bende air var 60hz olması gözüm alıştığı için rahatsız etmiyor. Yukarda bir arkadaş Split Screen desteklemiyor gibi bir şey yazmış tam anlamadım kusura bakmasın ama iPadOS 26 ile cihaz tamamen macOS'a dönebiliyor. O kadar detaylı split screen muhabbeti olabiliyor. Eğer bütçeni artırırsan bir de yanına klavyeli kılıfını alırsan cihaz tamamen Macbook gibi oluyor. Zaten aynı işlemciyi kullanıyorlar diye biliyorum.

Kısaca apple ekosistemini kullanıyorsan ve tablet almak istiyorsan ipad al, model olarak air ve pro dışında pek bilgim yok o yüzden ona yorum yapmıyorum.

Film, dizi vesaire izlerim diye 2 ay kadar önce 11" Samsung Tab A9+ satın aldım. Aldığımdan bu zamana kadar 10 saat kullanmamışımdır. Kısacası bilgisayar ve telefon her şeyi karşılar nitelikte olduğundan tablet gereksiz gibi.

Ya hacı abi o paralara senin yerinde olsam galaxy tab s11 ya da s9 falan alırdım. Bende geçen sene ekim ayında ipad almayı düşünüyordum mini modelini ancak hem fiyatı pahalıydı hem de işlemci hariç bir özellik sunmuyordu bu sebeple samsung tab s9 aldım ikinci el olarak hatasız ve çok memnunum bir düşün derim samsung tarafını.

bende m3 air var şarjı ciddi kotu bir cihaz bence yetiyor bana ama charging cycle uçtu gitti. Günlük okul islerim video vs icin yeterli. Samsung/huawei de alınabilir ama ben iPadleri sevim kullanımı kolay geliyor.

Bahsettigin seceneklerde ki ipadlerin ekranlari yaklasik 5-6 yillik ekranlar ve gercekten bu zaman gore dusuk kaliyor. Alicaksan kesinlikle ipad pro almani gerektigini dusunuyorum. Isletim sistemi konusunda eger apple ekosistemin varsa tabi ki ios daha mantikli kaliyor. Senin yerinde olsam samsung alirim.

Kısaca apple ekosistemini kullanıyorsan ve tablet almak istiyorsan ipad al, model olarak air ve pro dışında pek bilgim yok o yüzden ona yorum yapmıyorum.
okul biteli çok oldu. bir defasında android tablet almıştım, aslında geçmişte birkaç defa kullandım, kesinlikle gereksiz veya kötü değiller, ancak ipad'in yanında android tabletler sadece telefonun büyüğü gibi duruyor, ipados ise iosla çok benzer hatta aynı olsa da applein ona göre de yeniden dizayn edilmesi vs daha kendine münhasır. Bu sebeple tablet olarak aklıma sadece ipad geliyor tabii eğer mümkünse

Film, dizi vesaire izlerim diye 2 ay kadar önce 11" Samsung Tab A9+ satın aldım. Aldığımdan bu zamana kadar 10 saat kullanmamışımdır. Kısacası bilgisayar ve telefon her şeyi karşılar nitelikte olduğundan tablet gereksiz gibi.
Bilgisayarın başında telefona çok az bakarım. Aslında alırsam akıbeti aynı olabilir.

Ya hacı abi o paralara senin yerinde olsam galaxy tab s11 ya da s9 falan alırdım. Bende geçen sene ekim ayında ipad almayı düşünüyordum mini modelini ancak hem fiyatı pahalıydı hem de işlemci hariç bir özellik sunmuyordu bu sebeple samsung tab s9 aldım ikinci el olarak hatasız ve çok memnunum bir düşün derim samsung tarafını.
ilk alıntıya verdiğim cevaptaki gibi, beni iPad'e geçen daha çok konumlandırıldığı yer ve oranın sağlanlığı oluyor.

Bahsettigin seceneklerde ki ipadlerin ekranlari yaklasik 5-6 yillik ekranlar ve gercekten bu zaman gore dusuk kaliyor. Alicaksan kesinlikle ipad pro almani gerektigini dusunuyorum. Isletim sistemi konusunda eger apple ekosistemin varsa tabi ki ios daha mantikli kaliyor. Senin yerinde olsam samsung alirim.
Anlıyorum, aslında buna ciddi bir ihtiyacım olmadığı için o kadar masraf yapmak mevcut vaziyet karşısında mantıklı gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,279
Üyeler
186,728
Son üye
futbol
Geri