IPad Alsam Mı Diye Düşünüyorum, Gereksiz Gibi De Geliyor...

Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar bazı şeyler için masaya bağımlı olmamak adına iPad alsam mı diye düşünüyorum. Ancak gerekli değil ama olsa iyi olur modundayım. Her şey pahalılaşıyor, almışken taksitle alayım mı diyorum. Genelde PC dışında film, dizi, web, dış mekanlarda kullanım vs. M3 Air daha iyi lamine ekran falan ama bir yerden sonra gerek var mı diye düşünüyorum, olsa o da iyi olur gerektiğinde içerik düzenlerim daha iyi...

Amazon'da
A16 iPad = 6x ay * 2.916,50 TL
M3 Air = 6x ay * 4.983,16 TL

Biliyorum 60hz çok iyi değil, telefonum da 60hz ve hissediliyor ama çok büyük problem değil gibi. Ekran keskinliği genelde bu modellerin iyi.

Arkadaşlar bazı şeyler için masaya bağımlı olmamak adına iPad alsam mı diye düşünüyorum. Ancak gerekli değil ama olsa iyi olur modundayım. Her şey pahalılaşıyor, almışken taksitle alayım mı diyorum. Genelde PC dışında film, dizi, web, dış mekanlarda kullanım vs. M3 Air daha iyi lamine ekran falan ama bir yerden sonra gerek var mı diye düşünüyorum, olsa o da iyi olur gerektiğinde içerik düzenlerim daha iyi...

Amazon'da

Biliyorum 60hz çok iyi değil, telefonum da 60hz ve hissediliyor ama çok büyük problem değil gibi. Ekran keskinliği genelde bu modellerin iyi.
air m3 kötü s11 daha iyi
ipad alacaksan pro alırdım şahsen

Kağıt üzerinde işlemci hariç öyle görünüyor ama işletim sistemi düzeyinde kayıs kabul etmeyecek seviyede.
işletim sistemini deneyimledin mi acaba :D
işlemci olarak m3 biraz daha iyi ama gpu olarak s11 daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

split screenin desteklenmediği uygulama olan iosun tablet işletim sistemi mi daha iyi çok güldüm

işletim sistemini deneyimledin mi acaba :D
Daha önce iPad mini kullanmıştım o da a16'ydı galiba. Sonradan satmak zorunda kalmıştım... Satmasaydım halen ve daha uzun yıllar kullanırdım, ama geçen mağazada ona bakınca aslında o kadar küçük mini bir cihaza da gerek yok.

bende aldım İpad M3 30k verdim ilk 3 ay iyi kullandım dolaba bi koydum bida cıkarmadım öyle söyliyim
O zaman a16 mı diyorsunuz? Ekranın lamine olmayışı ve renk gamutu falan... Gerçi fena değildir yine.

Amazon'da

Air alacaksan bekle bence Nisan gibi lansmanda yenisi gelecek ve M4 işlemci 120Hz ekran geleceğini düşünüyorum artık Airlere de. Veya benim gibi ekonomik kalıp A16 da alabilirsin günlük işlere uzun yıllar yeter diye düşünüyorum.

Air alacaksan bekle bence Nisan gibi lansmanda yenisi gelecek ve M4 işlemci 120Hz ekran geleceğini düşünüyorum artık Airlere de. Veya benim gibi ekonomik kalıp A16 da alabilirsin günlük işlere uzun yıllar yeter diye düşünüyorum.
a16 renk gamutu srgb yazıyor büyük bir fark mı

Ben de aynı düşüncedeydim ve aldım, bir hafta sonra sattım. Dizi,webte dolaşım vs. daha kolay geliyor laptopta(Macbook air kullanıyorum)

a16 renk gamutu srgb yazıyor büyük bir fark mı
Birebir aynı ekran Air ile. Fark varsa da ben görmedim Proda ekran kalitesi artıyor.

Ben de aynı düşüncedeydim ve aldım, bir hafta sonra sattım. Dizi,webte dolaşım vs. daha kolay geliyor laptopta(Macbook air kullanıyorum)
MacBook Air o işin nirvanası zaten 😀

Birebir aynı ekran Air ile. Fark varsa da ben görmedim Proda ekran kalitesi artıyor.

MacBook Air o işin nirvanası zaten 😀
Kullandığım en güzel teknolojik ürün diyebilirim macbook'a çok rahat kullanımı (ilk aldığımda @ işareti yaparken sekmeleri kapatmak hariç)

Geri