🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

1766496524171.webp

Teşekkürler

Sessiz özelliği bir süre sonra gidiyor. Sadece numpaddeki tuşlar sessiz ve hissiyatını koruyor.

1.500 tl bütçem var %75lik klavye arıyorum oyun için tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

1-2 haftalık kullanım sonunda yorumum: parmaklarınız sosis gibiyse fazla kiloluysanız önermem tuş aralıkları çok yakın. onun dışında f/p ürün tavsiye ederim.

1-2 haftalık kullanım sonunda yorumum: parmaklarınız sosis gibiyse fazla kiloluysanız önermem tuş aralıkları çok yakın. onun dışında f/p ürün tavsiye ederim.
Genel olarak eski tarz %100 değilse, güncel ekipman üreteren her firmanın %100 sıkışık oluyor. O yüzden %100 aranıyorsa eski tarz klavyelere yönelmek çok daha mantıklı. Veya %75, TKL daha ideal oluyor.

Artıları
Çok ucuz
Yapısı güzel özellikle tuşlar çok sessiz ve diğer ucuz klavyeler gibi bastığında sağa sola yalpalanmıyor net ve keskin ayaklar sağlam sallanma gıcırdama yok.
Basış hissiyatı güzel ne çok sert ne çok yumuşak yanlış basma olayını minimuma indiriyor oyunlarda ve yazı yazarken keyifli
Tekerlek düzgün ve net çalışıyor kademe ayarı hassasiyeti çoğu klavyeden güzel
Tamamen orijinal Türkçe büyük enter ve numpad olması benim için büyük avantaj
çoklu tuş basımı olması gerekitiği gibi sorunsuz çalışıyor
Diğer klavyeler gibi yazılımsal nkey roller için gereksiz 2. bir fare veya hıd aygıtı olarak kendini tanıtmıyor tamamen tek hıd olarak görünüyor mouse için input lag vs yapmıyor.

Eksileri
Tuşlar biraz daha büyük olabilirdi tombul parmaklılar biraz sorun yaşayabilir ama en azından aula f70den büyük
İlk zamanlardaki ultra ultra sessizlik zamanla biraz kayboluyor ama gene de hala oldukça sessiz
Fazla kullanılan tuşlar silinecek gibi duruyor şimdilik ciddi bir problem yok ama çok kullandığım s tuşunda hafif bir silinme var gibi en sevmediğim olay bu
Işıkları gerçekten olmasa da olur seviyede ben kapalı kullanıyorum daha iyi görünüyor ışıklar direkt ucuz hissettiriyor ve bir şey aydınlattığı yok.
Boyutundan dolayı yön tuşlarının konumu farlı olduğundan eski alışkanlıklara göre biraz şaşırtabiliyor bakmadan yön tuşlarına eliniz gitmiyor bazen direkt 0 tuşuna basıyorum.

Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış hissiyatı tok,rahat.
Kaçırmayın derim.
En kötü benim gibi alın kenarda dursun lazım olur. Ya da hediye edin.

İndirimli fiyatı 649TL.

KAPLAN300 kodunu yazarak ekstra 300TL indirim alabilirsiniz.

349TL üstüne kargo eklendiğinde 398TL oluyor.

Kuponu kullanamıyorum herhalde zamanı bitmiş başka bir yolu yokmudur. 🥹

yemek parasına klavye mi ? VARIM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kuponu kullanamıyorum herhalde zamanı bitmiş başka bir yolu yokmudur. 🥹
GANKSENİNLE kodunu kullandım ben 250TL indiriyor. sitede sol altta çıktı kod.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafayı attık siparişe bakalım nasıl çıkacak :D

Geri