EsdeathSama
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,121
bu ne garip olay
bende aldım aylık 144tl çok acayip
Aldım sağolasınStanley Go QuickFlip 1.07 Litre 1299TL 9 Taksit- 1299 TL / Siyah Beyaz Pembe Renkler mevcut
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yıldızlı tüm bankalara peşin fiyatına 9 taksit imkanı!
Alıntıyı görüntüle
sırt çantası filesinde değilde içinde taşınır diğer metal bi kulpu var milletin parmaklarına geçirip gezdirdiği türden, 0.7 de biraz daha iyi sıcak içecekler için ama soğukda buz falan 1.06 sarar yazın.Bunun boyutu ne kadar? Günlük kullanım için uygun mudur acaba
Bu termosta sızıntı vs olur mu? Pipetli versiyonu ile bunun arasında kaldım hocam.Stanley Go QuickFlip 1.07 Litre 1299TL 9 Taksit- 1299 TL / Siyah Beyaz Pembe Renkler mevcut
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bunu al hocam kesinlikle daha iyi pipetlilerdenBu termosta sızıntı vs olur mu? Pipetli versiyonu ile bunun arasında kaldım hocam.
Eyvallah hpcam aylık 125 tl ödeme ile termosum oldu hahaha 150 tl indirim yaptı amazon ilk siparişe özelStanley Go QuickFlip 1.07 Litre 1299TL 9 Taksit- 1299 TL / Siyah Beyaz Pembe Renkler mevcut
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
0.7 si var bende her gün bu çantanın yanında taşıyorum rahatlıkla sığıyor 1,08 sı olsa oda sığar bence https://amzn.eu/d/i1p96PMBunun boyutu ne kadar? Günlük kullanım için uygun mudur acaba
evet 0.7 kullanıyorum çabuk bitiyor. buz koyarsam üstüne ekleme yapabiliyorum.taşıma probleminiz yoksa özellikle yazlık kullanımda 1.06 daha iyi olur -buzla destekleyebilmek adına falan-
pipetliler süs, popülizm, çöp hocam. at sırt çantana bunu bak keyfine ama biraz ağırdır bilgin olsun sonuçta 1 kg su yanında termos ağırlığı olacakBu termosta sızıntı vs olur mu? Pipetli versiyonu ile bunun arasında kaldım hocam.
2400 lira 2.3 normal fiyat 1900leri görüyordu. 1600'e 1.9 aldım yazın ama neredeyse şu an ki dolar kuruyla.2.3 litre versiyonuda 2.400 9 taksit kararsız kaldım