noctua bence. noctua nf-a12x25 var bende süper sessiz fan ama fiyatları yüksek.En iyisi hangisi peki?
Üst egzoz için F12 yani bu paylaşılan modeli önerir misiniz? F14 ile uçurum fark var mıdır arasında?Kasa fanı olarak en iyi hava akışını F14 modelinde gördüm ben. (Arctic'ler içerisinde)
Bayağı fark var evet. Ama iş görür bana kalırsa.Üst egzoz için F12 yani bu paylaşılan modeli önerir misiniz? F14 ile uçurum fark var mıdır arasında?
720TL farka değmez gibi duruyor o zaman. Aksini düşünüyorsanız lütfen söyleyin. F14 663TL, bu ise 300. 2 tane alacağım için fark oluşuyor. Aradaki farka 2 tane fan bile alınır ama 2 tane yerim olduğu için düşündürücü.Bayağı fark var evet. Ama iş görür bana kalırsa.
Arkadaşlar kasanın üst tarafına takmak için alınır mı? Havayı dışarı atmak için kullanacağım. Rgb aramıyorum, kasa full siyah zaten xigmatek cubi kasam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sessiz çalışıyorsa tamamdır
amazondan bunu almak daha mantıklı gibi kargoya 100 tl vermektenseÜrün kargo dahil 299 TL degil alıcaklar ona göre baksın.Alıntıyı görüntüle
1 tane fan almak mantıklı değil zatenÜrün kargo dahil 299 TL degil alıcaklar ona göre baksın.Alıntıyı görüntüle
Satıcı aynı firma, bir adet alınacaksa mantıklı.amazondan bunu almak daha mantıklı gibi kargoya 100 tl vermektense
ARCTIC P12 Silent – 120 mm kasa fanı, statik basınç için optimize edilmiştir, kasa fanı, özellikle sessiz, 1050 devir/dakika – Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC P12 Silent – 120 mm kasa fanı, statik basınç için optimize edilmiştir, kasa fanı, özellikle sessiz, 1050 devir/dakika – Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
5 dolarlık fan 500 tl orasıda ayrı komedi