🔥İndirim Arctic F12 PWM PST 120mm Fan 299₺ 🔥🔥🔥🔥 (DÜZ SİYAH FAN)

p14 1400m olanını argbli beyazı 400tlye almıştım 2 adet 800e geldi, 6 yıl da garantileri var miss

hocam birbirine bağlayabiliyorsunuz. çoğu anakartta 1 veya 2 sys_fan çıkışı oluyor o yüzden bu özellik sayesinde tek çıkışa birden fazla fan bağlayabilirsiniz.

P serisi radyatör ve kasanın ön kısmı kapalı kenarlardan hava alan modeller için. F serisi kasa içi hava sirkülasyonu için ona göre alın. Mesh kasalarda P serisi verimli değil.

Meraktan benim kasaya bi bakayım dedim bende bu varmış bundan iyidir herhalde alayım dursun kenarda bozulursa takarız :D

Ekler

• IMG_20251226_031454.webp
    IMG_20251226_031454.webp
    2.6 MB · Hit: 54
Bayağı fark var evet. Ama iş görür bana kalırsa.
720TL farka değmez gibi duruyor o zaman. Aksini düşünüyorsanız lütfen söyleyin. F14 663TL, bu ise 300. 2 tane alacağım için fark oluşuyor. Aradaki farka 2 tane fan bile alınır ama 2 tane yerim olduğu için düşündürücü.

Arkadaşlar kasanın üst tarafına takmak için alınır mı? Havayı dışarı atmak için kullanacağım. Rgb aramıyorum, kasa full siyah zaten xigmatek cubi kasam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sessiz çalışıyorsa tamamdır

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Arkadaşlar kasanın üst tarafına takmak için alınır mı? Havayı dışarı atmak için kullanacağım. Rgb aramıyorum, kasa full siyah zaten xigmatek cubi kasam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sessiz çalışıyorsa tamamdır

Bu tarz setup'lar için ideal zaten, minik pavyonlara gitmez

Ürün kargo dahil 299 TL degil alıcaklar ona göre baksın.Alıntıyı görüntüle
amazondan bunu almak daha mantıklı gibi kargoya 100 tl vermektense

5 dolarlık fan 500 tl orasıda ayrı komedi

Ürün kargo dahil 299 TL degil alıcaklar ona göre baksın.Alıntıyı görüntüle
1 tane fan almak mantıklı değil zaten

amazondan bunu almak daha mantıklı gibi kargoya 100 tl vermektense

5 dolarlık fan 500 tl orasıda ayrı komedi
Satıcı aynı firma, bir adet alınacaksa mantıklı.

Geri