RTX 5060 MI ALMALIYIM YOKSA AMD Mİ TAVSİYE ?

eminyldz

80+
Reaksiyon skoru
8
DOSTLAR BUGÜNE KADAR RTX SERİSİ KULLANDIM AMD EKRAN KARTLARINI HİÇ BİLMİYORUM SORUNSUZ SIKINTISIZ 5060 GÜCÜNDE EKRAN KARTI TAVSİYENİZ VARMI MASA ÜSTÜ VEYA LAPTOP İÇİN

hocam tamamen bütçe ile alakalı bütçeniz rahatsa 5060 ti 16gb önerebilirim ama kendimden örnek vereyim 9060 xt 16gb de beni üzmedi. Ama daha pahalısını karşılayamadım. Açıkcası 7800xt kullanıyordum onun kas gücü olarak performansı daha iyiydi. Ama Hem yenilemek hem de güncel teknolojiye geçmek için 9060xt tercih ettim. Bütçeniz neye uygunsa o şekilde karar verebilirsiniz. :)

DOSTLAR BUGÜNE KADAR RTX SERİSİ KULLANDIM AMD EKRAN KARTLARINI HİÇ BİLMİYORUM SORUNSUZ SIKINTISIZ 5060 GÜCÜNDE EKRAN KARTI TAVSİYENİZ VARMI MASA ÜSTÜ VEYA LAPTOP İÇİN
Laptop için zaten Nvidia masaüstünde bütçete göre ikisi de olur.

8gb bellekli 5000 serisi almayın. Pişman olmayın.
12gb veya 16gb bellekli kart alın ne alırsanız alın.

Laptopta fiyatı çok uygunsa 5060 lı alınır.

9060xt al masaüstü için laptop ise 5060 alabilirsin tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri