Teknoloji biraz şans işidir; size kötü bir ürün geldi diye marka otomatik olarak kötü olmaz. Global çapta gamepad konusunda en başarılı firmaların başında GameSir gelir; müşteri hizmetleri çok iyidir ve müşteri memnuniyeti yüksek bir firmadır. Olayı kişisel bir bakış açısıyla değerlendirdiğiniz için tam olarak doğru yorumlayamıyorsunuz. Kalite açısından GameSir Super Nova çok daha iyi bir seçenektir; ancak bütçe yoksa ATK Battle Axe da alınabilir.Gamesir markasına aldığım gamepadin sıkıntılı çıkmasıyla uzak duruyorum. Bence 500 lira inmenize değmez. Atk alın geçin.
Gamesiri araştırarak almıştım zaten iyi olduğunu biliyorum fakat bana gelen sorunlu üründen sonra insan ister istemez önermek istemiyor.Teknoloji biraz şans işidir; size kötü bir ürün geldi diye marka otomatik olarak kötü olmaz. Global çapta gamepad konusunda en başarılı firmaların başında GameSir gelir; müşteri hizmetleri çok iyidir ve müşteri memnuniyeti yüksek bir firmadır. Olayı kişisel bir bakış açısıyla değerlendirdiğiniz için tam olarak doğru yorumlayamıyorsunuz. Kalite açısından GameSir Super Nova çok daha iyi bir seçenektir; ancak bütçe yoksa ATK Battle Axe da alınabilir.
Tam da bunu yazmaya girmiştim tamamen doğru teknoloji birazda şans işidir . Bugüne bugün çoğu köklü markaların bir cihazını kullanırken sorun yaşayan da var hiç yaşamayan da var .Teknoloji biraz şans işidir; size kötü bir ürün geldi diye marka otomatik olarak kötü olmaz. Global çapta gamepad konusunda en başarılı firmaların başında GameSir gelir; müşteri hizmetleri çok iyidir ve müşteri memnuniyeti yüksek bir firmadır. Olayı kişisel bir bakış açısıyla değerlendirdiğiniz için tam olarak doğru yorumlayamıyorsunuz. Kalite açısından GameSir Super Nova çok daha iyi bir seçenektir; ancak bütçe yoksa ATK Battle Axe da alınabilir.
Ben 4 5 aydır atk battle Axe pro kullanıyorum gayet mükemmel bir ürün . Xbox 9. nesil e kıyasla fazladan tuşları olması oyunda kolaylık sağlıyor . yani hızlı koşmak için joysticke bir kere basmak yerine alttaki tuşuyla rahatlıkta koşabiliyorum . Driverını ve program arayüzünü ise çok güçlendirmişlerhttps://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49399969054913 bu fiyata daha iyisi var mıdır arkadaşlar önerir misiniz? başta uygun fiyatlı bir gamepad aldım ama ürün bozuk geldiğinden elime geçtiği gün geri iade ettim. anladım ki ucuz markalara ve ürünlere çok da para vermemek lazım.
Sizi anlıyorum. Benim çevremde de GameSir Super Nova ile bağlantı sorunu yaşayan bir arkadaşım olmuştu; ancak daha sonra garantiye başvurdu ve sorunsuz şekilde yeni bir cihaz verdiler. Hâlâ problemsiz kullanıyor. Şu an arkadaş çevremde aktif olarak 3 adet GameSir Super Nova kullanan kişi var ve hepsi memnun. Hatta birine bizzat kendim alıp hediye ettim.Gamesiri araştırarak almıştım zaten iyi olduğunu biliyorum fakat bana gelen sorunlu üründen sonra insan ister istemez önermek istemiyor.