2K 4K Sistemime göre öneri monitör

300hz lik 2k alsam okadar fps leri görürmüyüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz kaç fps alıyosunuz mesela full ayarlarda oynatırsa ona gore yuksek hz almak manyıklı yoksa gereksiz sanırsam 300hz vs
2k çözünürlükte yüksek FPS görmek biraz zor hocam. Ben CS2'de bi denemiştim ama tam oyunun sıkıntılı zamanlarıydı o yüzden net bişey söyleyemiyorum ama şunu söyleyebilirim 300 FPS falan almanız imkansıza yakın. FPS oyun için ben her zaman 1080P öneriyorum, hikayeli oyun için ise imkan varsa 2k-4k öneriyorum.

2k çözünürlükte yüksek FPS görmek biraz zor hocam. Ben CS2'de bi denemiştim ama tam oyunun sıkıntılı zamanlarıydı o yüzden net bişey söyleyemiyorum ama şunu söyleyebilirim 300 FPS falan almanız imkansıza yakın. FPS oyun için ben her zaman 1080P öneriyorum, hikayeli oyun için ise imkan varsa 2k-4k öneriyorum.
4k alsam fps vermicek 2k alsam hikayeli oyun neyse 80 90 oynanır ama cs valorant oynarken biraz sıkıntı ya 2k dual monitör olsa cok güzel olacak aslında

Bunu al daha iyi

Bunu al daha iyi
nesi tam olarak daha iyi

1766759294686.webp

40 bin e yakın fiyat çok ya
9 ay taksit yapıyor şu an Amazon. 30 bin tl rakamlara çıkabildiğini gördüm bu monitörü al kafan en az 5 yıl rahat eder. Hz ve görüntü açısından derdin olmaz usun süre. 30 bine onları almak saçma olur. 6 bin tl ye fazlasıyla değer.

imzada sistem yazıyor yardımcı olurmusunuz bu 3 ünü düşünüyorum sizce nasıl dual olsa daha iyi olur gibi geliyor
monitör özelleştirme ile çok uğraşmazsan daha çok hikayeli oyun oynacağım dersen samsung yok ben fps oyunu daha çok oynacağım bütçemi de zorlamasın dersen asus al derim benim bunlar dışında önerim bütçe belirtmediğin için bunu söyledim bu monitörde fazlaca monitörü özelleştirme falan çok dikkat etmen tek önemli nokta oled monitörlerde renk doğruluğu ne denli iyi olsada yanma ihtimali de var yeni modellerde o sorun kalmadı deniyor olasada ihtimali var çok dikkat etmek gerek çok fazla araştırma lazım garanti durumunu ve monitörde ki kronik sorunlu mu alanlar bunu yaşadımı iyi araştırmak gerek oled monitör alacaksan

monitör özelleştirme ile çok uğraşmazsan daha çok hikayeli oyun oynacağım dersen samsung yok ben fps oyunu daha çok oynacağım bütçemi de zorlamasın dersen asus al derim benim bunlar dışında önerim bütçe belirtmediğin için bunu söyledim bu monitörde fazlaca monitörü özelleştirme falan çok dikkat etmen tek önemli nokta oled monitörlerde renk doğruluğu ne denli iyi olsada yanma ihtimali de var yeni modellerde o sorun kalmadı deniyor olasada ihtimali var çok dikkat etmek gerek çok fazla araştırma lazım garanti durumunu ve monitörde ki kronik sorunlu mu alanlar bunu yaşadımı iyi araştırmak gerek oled monitör alacaksan
bütçem 20-25 bin oled den o yanma durumundan vazgeçtim zaten belki ileri bi zamanda 4k olde vs ama şuan gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri