0 sıvı teması@yusuf7878 sıvı mı temas etmiş?
Filtreleme kapasitörlerinin hepsi patlamış. AsiaX çöpünden beklenirdi. Değiştirilmesi gerekli.aranızda kondansatörlerden anlayan var mı hangisi patlak ? Deepcool 650 watt güç kaynağının içi
O turuncu kısımlar kondansatörün içindeki elektrolit.@yusuf7878 sıvı mı temas etmiş?
Tasarım olarak o kadar da kötü değil aslında. Kullanılan kapasitörlerin kalitesi berbat. Onlar değiştirlse yoluna devam eder muhtemelen. Şu anlık çalışacak bir durumda değil tabii.yenisi yolda çöp güç kaynağı olarak yorumladım
Firmaya garantiye yolladığımda bana parçası bulunmuyor yeni bir güç kaynağıyla değiştirebiliriz dedilerTasarım olarak o kadar da kötü değil aslında. Kullanılan kapasitörlerin kalitesi berbat. Onlar değiştirlse yoluna devam eder muhtemelen. Şu anlık çalışacak bir durumda değil tabi
Tamiriyle uğraşmak istememişlerdir. Parça bulmak zor bir şey değil. 16V ve 6.3V 1000uF, 2200uF kapasitör bulacaklar bu kadar zor değildir.Firmaya garantiye yolladığımda bana parçası bulunmuyor yeni bir güç kaynağıyla değiştirebiliriz dediler
Mümkün tabii ama vereceğini sanmam.herhangi bir hasar bırakabilir mi sistemimde ?
bu kir 1 yılda olan mı sadecearanızda kondansatörlerden anlayan var mı hangisi patlak ? Deepcool 650 watt güç kaynağının içi