❌İndirim Bitti! Vatanbilgisayar OEM Paket İndirimleri.

Arkadaşlar bi akıl verin lütfen. Evde 10600KF ve R5 5600 lü 2 adet sistem var. 9070 XT almak istiyorum ancak mevcut işlemciler yetersiz kalıyor. Mevcut anakartlara işlemci upgrade yapayım desem bile elle tutulur bir şey olması için 9k falan 2.el fiyat çekiyorlar. Zaten bu hesaba göre kabataslak 9k+30k+4k(işlemci+ekran k.+psu) tutuyor. DDR4 olarak 43k upgrade parası ödemiş oluyorum o yüzden bu bana çok mantıklı gelmedi. Tek tek DDR5 bir sistem toplasam fiyatlar çok uçuk kaçıyor. O yüzden en mantıklısı sanırım hazır sistem almak ama 9070XT li kasalar da uçuk fiyatlı. Misal 5060ti lı sistem alsam ekran kartını elimden kapalı kutu çıkartsam 18k ya falan gider mi? Kendim 9070XT alıp takarım diyorum. Bu mantıkla 50-53k civarına geliyor ddr5 sistem. Bana bi akıl, fikir verin kaç gündür düşünmekten başım ağrıdı. Özetle çok para harcamak istemiyorum aslında ama güncelleme yapacaksam da mecburen ortalama 50k harcamam gerekiyor sanırım. Düşünmekten kafam çorba oldu.
elindeki pclerin performansını beğenmiyor üste gecmek istiyorsan bunları satıyorsun, 9070xtli pclere bakıyorsun kafana yatan olursa alıyorsun yoksa amazondan 7800x3d 9070xt gibi parcaları 9ar taksit alıyorsun cok degil 5 gün önce 7800x3d 14250tl 9070xt gigabyte oc modeli 33kdan 9 taksit satıldı dün 16gb 6000mhz ram vardı 8e vatanda 3 taksitti denk geliyor tek sorunlu parca ram onuda denk getirirsen 70k bandına süper sistem cıkıyor hemde 9 taksit cogu.

Ben bulamadım rica etsem gösterebilir misiniz?

İlk sayfada yazılan sistemlere tıklayınca vatanbilgisayar sitesine giriyor artık. Bazı parçalar tükenmiş, bazı sistemler komple satışa kapatılmış. Fiyatlarda parça değişikliğine göre ufak değişiklikler olabilir, sistemi özelleştirirken fiyatı uygun halde kalmaya devam ediyorsa alabilirsiniz.

Geri