Assasins Creed Hikaye Sırasına Göre İlk Hangisi Alınıp Oynanmalı

Yok, sadece Nvidia ayarı oyunu kırıyordu.

Ama dediğim gibi FPS limiti açıksa kapatın, V-Sync falan açık oynayın. Bu tarz eski oyunlarda animasyon vb. limitledikleri FPS'e göre yapılıyor. Konsol odaklı geliştirdiklerinden bilgisayarda da bu limitlemeleri kendileri ekliyorlar. GTA San Andreas'da 30 FPS limitini açınca karakterin oraya buraya çarpıp ölmesi, araçların sürüşü bozulması tarzı şeyler yaşanabilir. O yüzden 60 FPS sabit oynayın.
fps limiti nedir nasıl açılır kapanır herhangi bir bilgim yok hocam . tam olarak nereden nasıl yapabilirim fpsi 60 a sabitlemeyi

Oyun içinde V-Sync açınca 60 Hz olduğundan ona sabitlemesi gerek diye hatırlıyorum. Olmazsa AMD ayarlarından oyuna özel sabitleme yapabiliyorsunuz.

AMD'de nasıl yapılır bilmiyorum. Ben AC Black Flag için Nvidia app üzerinden yapıyordum.

Oyun içinde V-Sync açınca 60 Hz olduğundan ona sabitlemesi gerek diye hatırlıyorum. Olmazsa AMD ayarlarından oyuna özel sabitleme yapabiliyorsunuz.

AMD'de nasıl yapılır bilmiyorum. Ben AC Black Flag için Nvidia app üzerinden yapıyordum.

teşekürler hocam bu videodaki genel ayarlardan değilde aynı ayarı oyunun kendisine özel olan ayarlardan yaptım. şuan grafikler olsun akıcılık olsun daha sağlıklı hissettiriyor

Kronolojik sıraya göre oynarsanız meyve suyu olursunuz hocam. AC Valhalla'dan sonra ilk oyuna geçerseniz karakteri yürütürken bile zorlanırsınız. Ben ilk oyunları çok eski bulduğum için game movie şeklinde youtubedan ara sahneleri izleyip black flag ile başlamıştım. Remakeleri gelince tekrar dönüp bakarım. Eğer katlanabilirseniz çıkış sırasına göre oynayın ve ilk oyunu kesinlikle youtubedan izleyin, ingilizce altyazı bile yok çekilen çileye değmez.

Kronolojik sıraya göre oynarsanız meyve suyu olursunuz hocam. AC Valhalla'dan sonra ilk oyuna geçerseniz karakteri yürütürken bile zorlanırsınız. Ben ilk oyunları çok eski bulduğum için game movie şeklinde youtubedan ara sahneleri izleyip black flag ile başlamıştım. Remakeleri gelince tekrar dönüp bakarım. Eğer katlanabilirseniz çıkış sırasına göre oynayın ve ilk oyunu kesinlikle youtubedan izleyin, ingilizce altyazı bile yok çekilen çileye değmez.
bende aynı şeyi düşündüm hocam :D altyazı olmayınca direkt blackflag yükledim dediğiniz gibi bi eksiklik hissedersem hikayeden ara sıra önceki oyun videolarına bakarım.

Her oyunu çıktığı yıla göre oynayın. Assassins Creed oynamana gerek yok.

Bu arada üst mesaja ekleyince aradan kaçmasın, AC oyunları o dönemle ilgili yapılara yer verdiğinden çok da çirkin gözüken oyunlar değiller. Dönemlerine göre de güzel gözüküyorlar.

Sadece AC3, Black Flag (bunda da Anti aliasing var ama çok iyi değil), Unity (belki bir tık Anti aliasing içerdiğinden göze batmaz) veya İngiltere'de geçen oyunlarda, post efektler motora sonradan dahil edildiğinden güncel çözünürlüklerde post efekt içermeyen AC1, AC2, Brotherhood veya Revelations'a göre bir tık göz yorabilir. Post efek döneminde motion blur, bloom, lens flare (eskiden sadece bir yere bakınca güneş parlamasıydı, artık çoğu şeyde yansıyor) veya Ambient Occulision (her objeye gölge atıyor, halen çoğu çimen ve ağaçlarda kötü durur) hareketli objeler falan uzun süre oynayınca rahatsız edebiliyor. Yani ben pek takılmıyorum, ama bu tarz şeylerden rahatsız olanlar da gördüm.

Şimdiden keyifli oyunlar, AC serisini özellikle Ezio üçlemesini birden fazla kere oynamış biri olarak önerime güvenerek oynayın. Sonrasında takatiniz kalırsa Odyssey geçin. Shadows bulaşmasın ve Vallhalla insanların başta övse de uzunluğundan dolayı nefret ettiği oyun. Tam pandemiye geldiğinden iyi satıyor. Shadows çok iyi satmadı oynandı sadece ve her açıklamalarında 5 milyon oyuncu oynadı gibi yapıyor. Çoğu kişi benim gibi Ubi+ biraz oynayıp saldı büyük ihtimalle. Zaten önemli IP'lerini batmamak adına Tencent ile ortaklaşa kurdukları bir firmaya yarı yarıya devretti.

Bir de yukarıda oyunları ayrı aytrı attım. Ama ₺20-40 farkla Ezio Collection da alabilirsiniz. Bir tık renk iyileştirmesi var.

Yine de emin olamadım. Bunu konsollar için yapmışlardı. PS4 daha canlı gözüksün diye, aşağıdaki video iyi bir kıyaslama olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Ben ReShade ile de efektlendirip oynuyordum. O da bir seçenek.
reis ubisoft+ alıp oyunları yüklersek yama kurabiliyor muyuz? ona göre oyunları veya üyeliği alacağım da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,303
Üyeler
188,070
Son üye
adokreyt
Geri